Back Back Nieuws

Winnaars event 10: Improve, Regardz, B[EYE]T

02 april 2010
Een gerenommeerde vakjury, bestaande uit Henk-Jan Winkeldermaat (Punkmedia.nl), Ad de Haan (LiveLAB) en Annelies Krol (Achmea Corporate Relations) beoordeelde de stands en standbemanning op event 10. Aan het einde van de eerste beursdag werden de vakprijzen uitgereikt.

Beste Standconcept - Improve
“De Lean & Mean visie in optima forma. Daarbij ook nog eens je product ondergeschikt laten zijn, maar je visie de boventoon laten voeren. Met een stand, van top tot teen met kranten bedekt (inclusief de bemanning), waarbij ze in krantvorm de licht-innovaties van morgen laten zien…feel the future.”

Beste Standbemanning - Regardz
“Nog nooit zo’n vrolijke beursbemanning gezien als bij Regardz. In witte overall stalkten ze de voorbijgangers waarbij ze op een prettige manier hun locatieproduct onder de aandacht brachten. Daar word je vrolijk van en het levert nieuwe klanten op.”

Beste Innovatie - B[EYE]T
“B[EYE]T is communicatie in optima forma gebracht in een gestyleerde omgeving, gewoon lekker aan tafel. Je ziet alles voor je eigen ogen gebeuren. Je kunt het aanraken, je kunt het proeven, het is interactief en het is nog steeds working in progress. Een fantastisch product van de hele familie De Otter. Wat zal het daar inspirerend zijn, thuis aan de keukentafel.”

Inspirerend persoon – Rob de Otter
“Als je als event-icoon twee dagen enthousiast en vol passie over je nieuwe kindje praat (B[EYE]T) en als je al zo veel live communicatie juweeltjes op je naam hebt staan, kan het niet anders zijn dan dat je de meest inspirerende persoon vanevent 10 bent… Rob de Otter gefeliciteerd!”

Bekijk het item:




Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!