Wheels ’n Bites: hét Food & Fun Festival van het zuidenWheels ’n Bites: hét Food & Fun Festival van het zuiden
Back Back Trends

Wheels ’n Bites: hét Food & Fun Festival van het zuiden

01 augustus 2017

WHAT THE TRUCK… EEN ROLLEND FOOD FEST MET KOKENDE WAGENS EN SMIKKELTRUUKSKES? Jazeker, puik voor de buik! Voor Foodies & Food Lovers. Wheels ’n Bites is hét Food & Fun Festival van het zuiden. Lekker op rolletjes. Met de exclusieve Food Trucks, muziek, kinderanimatie en meer… 

CULINAIRE PARADE OP WIELEN IN VALKENBURG

Met een culinaire parade op wielen tovert Wheels ’n Bites de binnenstad van Valkenburg om tot één groot openluchtrestaurant. Met een bonte verzameling van stoere en originele Food Trucks. Van de omgebouwde brandweerwagen of caravan tot een originele VW T1 en de Italiaanse Piaggio. Op 11, 12 en 13 augustus doen we met een verscheidenheid aan Food Trucks het centrum van Valkenburg aan de Geul aan. Wheels ’n Bites vindt plaats op het Walramplein in Valkenburg. Het festival is op vrijdag geopend vanaf 15:00 tot 00:00, zaterdag de hele dag van 12:00 tot 00:00 en zondag kan er nog genoten worden op het evenementen terrein tussen 12:00 en 21:00 uur.

BELEVING

Wheels ’n Bites is een meerdaags en gratis toegankelijk belevingsfestival. De ingrediënten van het festival zijn ‘Food, Drinks, Music & Pleasure’. Culinair & Cultureel genieten voor jong en oud! Eten en drinken, muziek, streekproducten, een variëteit aan straattheater, entertainment voor de jongste bezoekers en nog veel meer vermaak en beleving staan op het programma.

SMAAKSENSATIES

De Food Trucks (+/- 25 deelnemers) uit Nederland en België presenteren eten en de nieuwste trends. Van hamburger tot tapas en van vegetarisch tot biologisch. Burgers, pulled pork, smoothies, hotdogs, saté, gezonde snacks, tortilla’s, poffertjes, ijs, en suikerspin en nog veel meer. Je proeft het allemaal. De bezoeker kan op het ‘Wheels ’n Bites Terras’ bekomen van alle smaaksensaties. Genieten van een heerlijk glas wijn, een frisse low alcohol cocktail, een speciaal bier of frisdrank.

ENTERTAINMENT

Wheels ’n Bites biedt ook heel veel live-muziek. In samenwerking met poppodium Nieuwe Nor is er een gevarieerde programmering samengesteld. Met onder andere Season On The Line, Voilet’s Tale, Power To The Pipo, Lemonaze, Austin Leaves, Tripp P Brass Band, CelineShanice, Midas, Moonshine Whisky en Dr. Funk & Mr.Soul. Voor de jongste bezoekers entertainen we met activiteiten. Activiteiten zoals schminken, glitter tattoo’s, een Meet & Greet met Anna en Elsa uit Frozen, een heuse feest DJ, Luna’s caravan, mega bellenblaas, At me’s creative workshops, Dico’s volksspelen en nog veel meer! 

ORGANISATIE

Wheels ’n Bites wordt georganiseerd door het team van Incredible Event Builders.

Incredible Event Builders

Oliemolenstraat 60
6416 CB Heerlen

Contact Wheels ’n Bites

http://www.wheelsnbites.nl/contact

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!