Back Back Nieuws

Wereldpremière tournee Armin van Buuren in Ziggo Dome

26 januari 2016
Armin van Buuren start zijn nieuwe wereldtournee ‘Armin Only Embrace’ 6 en 7 mei 2016 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Naast de dj gaan ook Kensington, Mr. Probz, Eric Vloeimans en Cimo Fränkel mee op tour. Met deze opvallende samenstelling van artiesten omarmt Van Buuren verschillende muziekstijlen in een live-entertainment dance concert.

Armin Only Embrace
Van Buuren wil met zijn nieuwe tour alle verwachtingen overtreffen en heeft de ambitie om verschillende werelden samen te laten komen: ‘Op mijn album Embrace en tijdens mijn nieuwe wereldtournee probeer ik de wereld van muziek samen te vatten. Als DJ wil ik mensen met elkaar verbinden, inspireren en laten zien dat niets onmogelijk is. Dit is ook de manier zoals ik in het leven wil staan; met open armen, genieten van alles wat anders is en elke dag verrast worden door het onbekende. In deze wereld wil ik iedereen meenemen. Dat gaat dan ook gebeuren in de grootste tour die ik ooit heb gedaan: Armin Only Embrace.’

'next-level' beleving
Armin Only Embrace is een 4-uur durende avond-beleving, waarbij de wereld met elkaar verbonden wordt door liveoptredens, dansacts, visuals, special effects en bovenal door Armin van Buuren. De Ziggo Dome wordt voor deze avond omgetoverd in een concertopstelling, waardoor Armin letterlijk wordt omarmt, wat nog eens een extra dimensie geeft aan de show. Hiermee laat de DJ samen met zijn team de wereld kennis maken met een 'next-level' beleving.

Fotografie: Anton Corbijn

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!