Gamification en innovaties voor jouw volgende eventGamification en innovaties voor jouw volgende event
Back Back Nieuws

Gamification en innovaties voor jouw volgende event

07 mei 2024

Ben jij als eventprofessional op zoek naar nieuwe inzichten over hoe je binnen de evenementenbranche innovatie en technologie kan toepassen? Zorg er dan voor dat je 12 juni 2024 in je agenda zet. Op deze dag slaan EventSummit en de H20 Event Location de handen ineen en organiseren een inspirerende dag vol met unieke sprekers, inzichten en natuurlijk netwerkmogelijkheden.

Red Bull en de kracht van het grote doek

Deze dag staat in het teken van gamification, innovaties en hoe jij dit binnen evenementen zou kunnen toepassen. We trappen de dag af met twee inspirerende keynotes. Matthijs Vink, CEO van H20 Event Location, neemt je mee naar de wereld van Red Bull, waar ze via gaming hun events activeren. Daarna vertelt Kyra Kuppens, Manager van Pathé Business en Events over de kracht van het grote doek. Hoe kunnen bioscopen gebruikt worden voor innovatieve events?

Gaming!

Op een dag zoals deze, waar gamification centraal staat, staat uiteraard gaming op het programma. We gaan de strijd aan met elkaar. May the best win! Kortom, een mooie dag waarop de evenementenbranche samenkomt om naar de toekomst te kijken!

Programma

12.00 – 13.00 – Inloop  / verzorgde lunch
13.00 – 13.45 – Keynote 1: Matthijs Vink – H20  ‘Hoe activeert Red Bull, via events, zijn gaming doelgroep’
13.45 – 14.30 – Keynote 2: Kyra Kuppens – Pathé Cinemas ‘Hoe Pathé Cinemas events organiseren voor honderdduizenden mensen per jaar’
14.30 – 15.00 – Korte break / Netwerken
15.00 – 17.00 – Samen verschillende game experiences ervaren, may the best win!
17.00 – 18.00 – Tijd om te borrelen

Inschrijven kan via https://h20.gg/innovatie-summit/

Let op: dit evenement is alleen bedoeld voor opdrachtgevers en medewerkers van evenementenbureaus. Deelname is kosteloos.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!