Welcome #IMAGINE VosLogistics100Welcome #IMAGINE VosLogistics100
Back Back Eventcase

Welcome #IMAGINE VosLogistics100

24 september 2019

Enig idee hoe de wereld er over 25 jaar uit zal zien? Hoe we de digitale revolutie door zullen zijn gekomen? Vos Logistics kreeg dit voor elkaar in het jaar 2044. En nog steeds zijn ze hier mee bezig….

De toekomst creëren

‘De wereld van de logistiek staat aan het begin van een revolutie’ aldus Mechtild Stultiens van Straaten, directeur Artishock Events. ‘De ontwikkelingen worden gedreven door veranderende supplychains, veranderend koop- en productiegedrag zoals e-commerce, toepassingen van technologie in transport en digitalisering van informatiestromen en transacties. Het is niet langer houdbaar om achter al die ontwikkelingen aan te hobbelen want de toekomst ontstaat niet bij toeval. Toekomst creëer je. Samen met Vos Logistics ontdekken we tijdens dit jubileumjaar hoe onze toekomst eruit kan komen te zien en hoe wij die toekomst, met elkaar, zullen kunnen gaan beïnvloeden.’ Artishock Events blikt samen met Vos Logistics 25 jaar vooruit.

Storytelling: Imagine

'Voor Vos hebben onze creatieve koppen het volgende verhaal geschreven en dit naadloos doorvertaald naar een passend concept en een sterke programmering.'

Imagine.
Our world.
25 years from now.
If we dare to dream,
we’re able to shape our future.
It’s not about following developments
It’s about being one step ahead.
The possibilities of technology and data science,
the growing demands of our customers,
and the exploration of the creativity of us human beings
can be used to influence our world
Our future does not arise.
It’s created. By ourselves. Together.
So let’s modify, simplify and sustain our world.
Welcome in the year 2044.
Welcome #ImagineVosLogistics100

Spannende belofte

Op 5 september nodigde Vos Logistics 550 klanten en relaties uit om hen deelgenoot te maken van een inspirerende en mind-blowing ervaring over onze toekomstige wereld met de focus op logistiek. Samen zijn zij op ontdekkingstocht gegaan naar de kansen en uitdagingen die de toekomst zal gaan brengen.

Met IMAGINEVosLogistics100 zette Artishock Events voor Vos Logistics de klok 25 jaar vooruit. ‘We deden hiermee een spannende belofte die waargemaakt zal moeten worden’ verzekerd Mechtild. ‘Dit stelt eisen aan ons inlevingsvermogen over trendontwikkeling, concepting, design, styling, programmering en activatie.’

‘De eerste invitatie is gebracht in de vorm van een futuristische video waarin directieleden Verhoeven en Vos de doelgroep een aantal trends voorschotelden en uitnodigden naar het Business Event te komen. Hierna volgden meerdere teasers.

Topsprekers

Een aantal loodsen van Vos Logistics werden voor dit evenement omgetoverd tot een magische eventlocatie. Na een welkomstwoord van CEO Frank Verhoeven en CFO Ben Vos passeerden on stage een aantal topsprekers de revue: Carlo van de Wijer, Director Smart Mobility aan de TU in Eindhoven, Hendrik Henriksson, president en CEO van Scania Group, Jacques van den Broek, CEO Randstad NV, Elizabeth Fretheim, Sustainability & Strategic Executive van Nikola Motor Company en Tom Selten, Strategic Partnerships at Lightyear One. De genodigden konden doorlopend vragen stellen via het interactieve BuzzMaster.

Vos Experience Center

De smaakvolle Food Line-Up zorgde voor een bijzonder (walking) catering concept tijdens de breaks in het programma en uiteraard is er na afloop volop tijd geweest om elkaar te ontmoeten. Bijvoorbeeld in de tijdelijk ingerichte ‘Vos Experience’ ruimte waar alle genodigden zich konden laven aan de meest innovatieve ontwikkelingen in de logistieke wereld.

Vos People Event

Ook alle 600 aanwezige medewerkers van Vos Logistics in Oss en de hoofdvestigingen in Europa, werden getrakteerd op een avond met én een inhoudelijke boodschap én allerhande muziek én topentertainment. De vestigingen in Polen, Frankrijk en Roemenië vierden op hetzelfde moment hun 75-jarig jubileum, waarbij de directie hen via een live verbinding toesprak.

Ook interesse met Artishock samen te werken? artishockevents.nl.

Door > Nathalie Schalke

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!