Back Back Nieuws

Wedding Fair in Grote Kerk van Den Haag

28 september 2009
WeddingFair Den Haag is een bekend evenement in de Hofstad en jaarlijks te bezoeken in de Grote Kerk, waar de start van het aankomende trouwseizoen feestelijk wordt ingeluid met deze  Haagse trouwbeurs. Van de recessie merkt organisator Rob Twenhaar weinig want de beurs is volgeboekt en kent op 4 oktober a.s. zelfs meer deelnemers dan in de afgelopen jaren. Ook in 7 andere steden waaronder Amsterdam, Naarden en Zwolle rolt Twenhaar jaarlijks de rode loper uit voor aanstaande bruidsparen.

 

Voor elke beurs kiest hij een locatie waarvan je vrolijk wordt en ziet hij niets in de keuze voor een evenementen- of tennishal die geen enkel raakpunt hebben met de sfeer die bruidsparen op hun trouwdag willen ervaren. Naast partycentra huurt Twenhaar jaarlijks de Grote Kerk in Den Haag en Naarden, de Westerkerk in Amsterdam en de Broerenkerk in Zwolle.

 

“Het is onze eerste beurs van het seizoen en met 70 deelnemers en 1500 bezoekers ook de grootste. Wij brengen als eerste de bruidscollecties voor 2010, die net geïntroduceerd zijn op vakbeurzen in Barcelona, Milaan en Parijs, op de catwalk van WeddingFair in Den Haag”, aldus de organisator.

 In 3 spetterende modeshows zijn de nieuwste ontwerpen van alle grote vrouwenmerken bruidsmode als die van lingerie te zien. Ook ruim aandacht voor de bruidegom en diverse  esigners collecties  Giorgio Armani, Sir. Paul Smith, Ralph Lauren en Dirk Bikkembergs.

 

Aan elk onderdeel van de bruiloft is gedacht: van kinderopvang tot trouw- en feestlocatie, van trouwringen tot bruidsduiven, van fotograaf tot gastenboek, bruidsbloemen- en taarten, dj, trouwvervoer, styling, weddingplanning en meer.

Kaarten zijn vooraf te bestellen via de eigen website. 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!