Vorm Martini realiseert nieuw take-away concept ItoshiiVorm Martini realiseert nieuw take-away concept Itoshii
Back Back Nieuws

Vorm Martini realiseert nieuw take-away concept Itoshii

15 november 2018

Vorm Martini heeft voor Itoshii een nieuw concept ontwikkeld en gerealiseerd. Een take-away voor Sushi en allerhande speciale Japanse 'Streetfood'. Itoshii heeft een nieuwe locatie geopend in de versmarkt Fresh! in de Mall of the Netherlands Leidschendam. Fresh! is een onderdeel van de integrale herontwikkeling van het regionaal winkelcentrum Leidschehage welke volledig vernieuwd wordt en in 2020 definitief geopend zal worden.

Zowel de sushi als het 'streetfood' wordt op een aantrekkelijke wijze gepresenteerd, waarbij je ook een blik in de keuken krijgt en de chef zelf aan het werk ziet. Met mooie verwijzingen naar de zo kenmerkende Japanse street-culture & design, waaronder een grote visual op de achterwand, het gebruik van een houten frame plafond met kenmerkende verbindingen en duidelijke street signing vormt het een erg fraai en doorgevoerd concept welke binnenkort vervolg krijgt op diverse andere locaties in Nederland.

Over Vorm Martini

Het creatieve team en productiebedrijf van VORM MARTINI is sinds 1956 gevestigd in Groningen, en is gespecialiseerd in de conceptontwikkeling, het ontwerpen en het realiseren van interieurs voor horeca en retail. Hierbij werken het creatieve team en het productiebedrijf onafhankelijk van en met elkaar. In zowel binnen- als buitenland hebben wij ons de laatste jaren sterk geprofileerd met vernieuwende winkelconcepten die succesvol blijken in deze veranderende markt. Hierbij is 'beleving' een kernbegrip.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!