Vorm Martini ontwerpt interieur voor Grouster BolwerkVorm Martini ontwerpt interieur voor Grouster Bolwerk
Back Back Nieuws

Vorm Martini ontwerpt interieur Grouster Bolwerk

18 september 2018

Vorm Martini heeft voor het opnieuw opgetrokken Theehuis in Grou het interieur ontworpen en gerealiseerd. Aardse kleuren, pure vloeren en de bar als nieuwe eyecatcher, staan centraal in het nieuwe interieur van het restaurant.

Uitgangspunten hierbij waren; een ontwerp creëren met een knipoog naar het oude theehuis en integratie van materiaal, vorm en kleur van de nieuwe architectuur in het interieur. Verrassende elementen en verlichting past bij de nieuwe stijl, maar steeds is er een link naar de waterrijke omgeving. Dit om een breed publiek, want iedereen is welkom, aan te spreken en thuis te laten voelen.

Gemoedelijk en gastvrij

De vertrouwde, gemoedelijke, huiselijke en gastvrije sfeer is in stand gebleven, maar het Theehuis aan het water heeft een geheel nieuwe look & feel gekregen. De donkere houtkleuren hebben plaatsgemaakt voor zachte aardse kleuren, en een blauwe twist. Daarnaast is gekozen voor een mix van verschillende stijlen en zitjes. Hierbij zijn zowel het meubilair alsook de accessoires aangepast op de desbetreffende stijl, met een knipoog naar de watersport. Mede door de ruime opzet van het nieuwe paviljoen, de grote raampartijen en de nieuwe zichtlijnen is de ervaring met het buitenleven vergroot.

Het eindresultaat mag er zijn; een indrukwekkend Theehuis, dat een subtiele mix is tussen moderne vormgeving en de karakteristieke watersport van weleer.

Over Vorm Martini

Het creatieve team en productiebedrijf van Vorm Martini is sinds 1956 gevestigd in Groningen, en is gespecialiseerd in de conceptontwikkeling, het ontwerpen en het realiseren van interieurs voor retail en horeca. Hierbij werken het creatieve team en het productiebedrijf onafhankelijk van en met elkaar. In zowel binnen- als buitenland hebben wij ons de laatste jaren sterk geprofileerd met vernieuwende winkelconcepten die succesvol blijken in deze veranderende markt. Hierbij is 'beleving' een kernbegrip.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!