Vierde seizoen TREK ontvangt 250.000 bezoekersVierde seizoen TREK ontvangt 250.000 bezoekers
Back Back Nieuws

Vierde seizoen TREK ontvangt 250.000 bezoekers

19 september 2017

Voor Festival TREK, het grootste rondreizende foodfestival van Nederland, is het seizoen voor dit jaar ten einde gekomen. Festival TREK heeft ruim 250.000 bezoekers mogen ontvangen sinds de opening medio mei in Rotterdam. Negen van de mooiste stadparken van het land werden binnen een mum van tijd omgetoverd tot het gemoedelijke TREK dorp, waar een groot openluchtrestaurant herrees en ‘de BurgeRmeester van TREK’ de scepter zwaaide. Bezoekers genoten naast het ruime aanbod gerechtjes uit de vele foodtrucks en drank van de verschillende bars, ook van de live muziek, kermisklassiekers, het kinderprogramma, de theaterkaravaan en de DJ die de zwoele zomeravonden afsloot met de beste hits van toen.

Trouwen op TREK

Festival TREK is de afgelopen vier maanden neergestreken in negen stadsparken, verspreid over het hele land. Bezoekers in Rotterdam, Maastricht, Nijmegen, Utrecht, Eindhoven, Enschede, ’s-Hertogenbosch, Amsterdam en het slotweekend in Den Haag, konden ongedwongen genieten van al het lekkers dat de trucks te bieden hadden en daarnaast ook rekenen op een uitgebreid aanbod cultureel vermaak. In het gemeentehuis van de BurgeRmeester van TREK zijn vele huwelijken voltrokken. Ook viel er genoeg te biechten onder de bezoekers. Voor de jonge bezoekers viel er eveneens genoeg te beleven; in elke stad stond minstens één kermisklassieker opgesteld en jong én oud kon zich daarnaast vermaken met oud Hollandse spelletjes.

Hollands weer

Het zomerweer was Hollands, met regelmatig een regenbui, maar dat mocht de pret niet drukken. De meeste bezoekers lieten zich niet zo makkelijk uit het veld slaan en genoten met enige regelmaat van ‘dancing in the rain’. 'Gelukkig mochten we ook rekenen op een aantal lange zwoele zomeravonden en een festivalterrein vol sfeervolle lichtjes en uitgelaten bezoekers. We kijken met trots terug op een geslaagd vierde seizoen van Festival TREK en zitten alweer boordevol ideeën voor de jubileumeditie, volgend jaar', aldus organisator Emile Faulborn.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!