Verantwoord drinken met LowBolsVerantwoord drinken met LowBols
Back Back Nieuws

Verantwoord drinken met LowBols

07 februari 2020

In februari zijn alle goede voornemens voor het nieuwe jaar waarschijnlijk al naar de achtergrond verdwenen. Dankzij de nieuwe ontwikkelingen bij Lucas Bols is tenminste één voornemen gemakkelijk vol te houden: minder alcohol drinken.

Alcoholvrije cocktails, een eeuwenoude traditie

Het drinken van cocktails met minder alcohol is eeuwenoude traditie. Ver terug in de geschiedenis, aromatiseerden de oude Grieken hun wijnen met rozemarijn en suiker om het palet gemakkelijker te maken. De Spritzer is een klassieke verdunning van wijn met water, die nu bekend staat als 'spritz'. In het eerste cocktailboek dat door Jerry Thomas in 1862 is geschreven, vind je drankjes als de Cobbler, een aantal punches met een laag alcoholgehalte en Daisy's.

Verantwoord drinken is hot

Bartenders en consumenten over de hele wereld hebben een hernieuwd bewustzijn en nemen maatschappelijke verantwoordelijkheid ten aanzien van verantwoord drankgebruik. In de bar is het niet meer cool om dronken te zijn en mensen hebben de neiging zichzelf te beheersen. Een positieve ontwikkeling. Deze nieuwe trend is opgepikt door bars en bartenders over de hele wereld. Cocktails met minder alcohol worden geserveerd in steeds meer toonaangevende bars en restaurants.

LowBols

Om het voor iedereen mogelijk te maken om drankjes met minder alcohol te serveren heeft Lucas Bols Lowbols ontwikkeld. Alcoholvrije cocktails op basis van de Lucas Bols-likeuren. Heerlijke smaakcombinaties die er geweldig uitzien en gemakkelijk te maken zijn. Door iedereen, overal. Minder alcohol smaakte nog nooit zo goed!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!