Back Back Nieuws

VanderLOO uitgeroepen tot beste party- en eventcateringbedrijf

14 november 2013
VanderLOO party- en business events is winnaar geworden in de categorie beste party- en eventcateringbedrijf van de Misset Catering Awards. Het bedrijf laat vier deelnemers achter zich.

Door het grote aanbod van kwalitatief hoogwaardige bedrijven heeft de jury – bestaande uit Leon Kruitwagen (Genootschap van Eventmanagers) en Milo Berlijn (Trainmark), besloten maar liefst vijf bedrijven te nomineren in deze categorie. VanderLOO kwam bovendrijven als winnaar. 'Het familiebedrijf speelt al ruim dertig jaar een prominente rol in de eventbranche. Onderscheidend vanwege zijn inlevingsvermogen en originaliteit. Weet klanten en gasten te verrassen. Is onderdeel van de marketingstrategie van de opdrachtgever', aldus de jury.

Toonaangevend 
De jury omschrijft VanderLOO als een toonaangevende partycateraar. 'Als je bij Vanderloo binnenstapt krijg je dat bijzonder prettige gevoel dat alleen echt gastheerschap je kan geven.' VanderLOO bepaalt niet alleen wat er op tafel komt, maar ook hoe en in welke setting sfeer en aankleding dat gebeurt, merkt de jury op. 'Dit bedrijf stond aan de wieg van wat we heden ten dage 'beleving' noemen. Zij hebben het niet alleen uitgevonden, maar ook verbeterd.'

Bron: Misset Horieca

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!