Back Back Nieuws

Van der Linde Catering + Evenementen genomineerd voor 'Beste partycateraar van het jaar 2014'

30 september 2014
De vakjury Party- en Eventcatering van de Misset Catering Awards heeft onlangs bekend gemaakt dat uit tientallen inschrijvingen, Van der Linde Catering + Evenementen uit Berkel en Rodenrijs één van de drie genomineerde is voor de Award ‘Beste Party- en Eventcateraar 2014’. Op 13 november 2014 zal op een groot evenement in Inn Style te Maarssen bekend worden gemaakt wie de uiteindelijke winnaars zijn van de Misset Catering Awards 2014.

Hans van der Linde: ‘Wij zijn bijzonder trots en verheugd met deze prestigieuze nominatie. Wij zijn genomineerd door relaties dus het kwam voor ons als een grote verrassing. De jury heeft ons laten weten dat wij uit alle inzendingen genomineerd zijn, omdat wij al decennia succesvol zijn in de partycatering branche en ons steeds verder ontwikkelen. De andere reden is dat wij begin dit jaar het grootste politieke evenement ooit in Nederland gehouden, de NSS-Top in Den Haag, succesvol hebben verzorgd. Deze nominatie komt dan ook geheel toe aan ons fantastische team van medewerkers, partners en leveranciers. Zonder hun inzet en betrokkenheid kunnen wij onze bedrijfsvoering niet realiseren en hadden we dit ook nooit kunnen bereiken’.

Reed Business Media, de uitgever van Misset Catering, organiseert deze jaarlijkse verkiezing. De Misset Catering Awards worden uitgereikt in diverse catering categorieën aan vakmensen en bedrijven met een voorbeeldfunctie. Deze awards staan voor motiveren en stimuleren. Ze zetten aan tot het nog beter nadenken over nieuwe concepten, gastvrijheid en rendement. Ze leiden tot kwaliteitsverbetering.

Foto: Rogier Bos

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!