Tosti Creative opent tostibar in AmsterdamTosti Creative opent tostibar in Amsterdam
Back Back Nieuws

Tosti Creative opent tostibar in Amsterdam

30 maart 2017

Tosti Creative, het creatieve bureau achter onder andere Disco Boodschappen en Het Tomatengevecht op de Dam, opent officieel een permanente tostizaak genaamd Tosti Creative. Vanaf vrijdag 31 maart a.s. is hier een culinaire selectie van tosti’s verkrijgbaar. Op de kaart staan bijzondere tosti’s als Tosti Appeltaart en Tosti Portobello, maar uiteraard ook klassiekers als de croque monsieur.

Samenwerkingen en events

Daarnaast wordt iedere maand een speciale tosti bedacht en samengesteld in samenwerking met toprestaurants: Cannibale Royale bijt het spits af met een spare rib tosti. Daarna volgen onder andere restaurant DS (De School) en restaurant BREDA met een eigen special.

Naast de tosti’s zal voornamelijk het samenbrengen van mensen en ideeën centraal staan. Zo worden er verschillende events georganiseerd. Deze maand vindt bijvoorbeeld de Awesome Foundation plaats en iedere week worden tijdens de vrijdagmiddagborrel tosti’s gecombineerd met G&T’s, cocktails en speciaalbiertjes.

Creatief bureau 

Het creatieve bureau van Tosti Creative is gevestigd achterin hetzelfde pand. ‘We vinden het belangrijk om mensen samen te brengen en te prikkelen. Dat doen we vaak door tijdelijke concepten en campagnes, maar we droomden ervan een eigen vaste zaak te hebben om te experimenteren en te werken. En nu hebben we een permanente speelplaats en laboratorium’, aldus Joost Aartsen van Tosti Creative.

Het is niet voor het eerst dat Tosti Creative zich begeeft op het gebied van conceptuele horeca. Voorgaande projecten waren bijvoorbeeld Playground CS (Stadsstrand voor Amsterdam Centraal), Floating Bar tijdens SAIL en Bar Broker, d eerste bar met fluctuerende prijzen. Dit is wel voor het eerst dat het bureau een permanente zaak opzet.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!