Toptalentengala met koninklijk tintjeToptalentengala met koninklijk tintje
Back Back Nieuws

Toptalentengala met koninklijk tintje

25 april 2017

Jonge toptalenten uit de bovenbouw van het vmbo, de havo en het vwo stonden op het eerste Toptalentengala in de schijnwerpers. Met 13 exclusieve masterclasses en een feestelijk galadiner in de Ridderzaal werd op 8 april het talent van de leerlingen gevierd, gestimuleerd en beproefd. Voorafgaand aan het gala diner in de Ridderzaal kregen de leerlingen in het Museon in Den Haag les van een toptalent uit de praktijk. De masterclasses werden gegeven door o.a. Ali B, minister president Mark Rutte, Olcay Gulsen en Sjaak Bral.

Gouden randje

SPITZ congres en event was verantwoordelijk voor de organisatie van dit event en uiteraard vroeg deze bijzondere eerste editie ook om passende aankleding en styling met een gouden randje. 2-nice verzorgde de inrichting van beide locaties. De inrichting sloot volledig aan bij de doelgroep; jong, fris en vernieuwend, trendy meubilair werd in een speelse compositie geplaatst tijdens de praktijklessen in het Museon.

De statige Ridderzaal zorgde voor een verassingseffect bij de jonge toptalenten. 2-nice combineerde de klassieke look en feel van gouden lang gedekte tafels met gouden stoelen, opgesteld in een ster compositie met creaties van springerig en fris groen, glitterende kroonluchters en trendy windlichten. Deze eerste editie van het toptalentengala sloot succesvol en verrassend af met dit diner in koninklijke sfeer! Bekijk hier de after movie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!