Back Back Nieuws

Topshelf Open goes green met Hutten

29 mei 2014
Hutten verzorgt de komende drie jaar de culinaire gastvrijheid in het VIP-dorp van het internationale grastennistoernooi Topshelf Open in Rosmalen. Met Hutten wordt het toernooi letterlijk groener, want Hutten ‘sourced’ haar producten zelf, bij vierentwintig lokale boeren.

Al een kwart eeuw wordt het toernooi in Rosmalen gezien als de opmaat voor Wimbledon en staat het garant voor tennis op topniveau. Ook dit jaar komen er weer diverse spelers uit de toptien van de wereld naar Brabant. De 25e keer belooft voor de bezoekers een aantrekkelijke editie te worden, waarbij de culinaire verzorging dus in handen is van een nieuwe partner. Hutten kent een rijke historie in culinaire gastvrijheid die teruggaat tot 1929, toen Jan Hutten startte met zijn  ambachtelijke bakkerij. In de decennia daarna groeide Hutten explosief tot een toonaangevende nationale cateraar, met als speerpunten de aandacht voor het ambachtelijke vakmanschap, voor gastvrijheid en smaak.  Dat betekent dat Hutten niet stilzit. In tegendeel. Hutten is continu bezig met vernieuwing op het gebied van voeding en gastvrijheid. Vanuit oprechte aandacht voor gast, beleving en omgeving wil zij de beste zijn, echt kunnen toevoegen. Anno 2014 wil Hutten bijdragen aan een beter, gezonder, comfortabeler, eenvoudiger, leuker en vooral duurzamer leven.

Duurzaam huislabel
Dat groener en leuker hand in hand kunnen gaan, bewijst Hutten met haar duurzame huislabel De Guijt, dat inmiddels uit meer dan duizend producten bestaat. Om een De Guijt-label te mogen dragen, moet een product voldoen aan de strenge ‘De Guijt Norm’. Deze normering is onderverdeeld in vier kernwaarden: gezond bezig, zuinig op onze wereld, diervriendelijk en huisgemaakt. Duurzaamheid staat ook centraal bij de bereiding van het verse voedsel en drinken in het Culinair Centrum in Veghel, bij de verpakking, het vervoer en de continue aandacht voor culinaire innovatie en MVO. Zo neemt Hutten deel in het innovatiecentrum Foodsquad. Daar werken kennisinstellingen van universiteiten, bedrijven, scholen en overheden samen aan vernieuwing en buigen zij zich over vraagstukken als voedselverspilling, gezond voedselgedrag en specialistische voeding.

Talent en geluk
Eigentijds en vernieuwend is ook de visie van Hutten op personeelsbeleid. Toevoegen doe je met elkaar en dus heten de medewerkers bij Hutten ‘samenwerkers’. In deze samenwerking dragen zij de waarden uit die hen verbinden: verantwoordelijkheid, trots, respectvol, vernieuwing en transparantie. Hutten wil een duurzaam groeiplatform voor talent zijn en iedereen de kans geven boven zichzelf uit te stijgen. Het streven: de beste, leukste en gelukkigste samenwerkers. Een deel van de 1360 samenwerkers is van 15 tot en met 21 juni aanwezig in Rosmalen om de gasten van Topshelf Open culinair te verrassen en de ultieme gastvrijheidsbeleving te verzorgen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!