Topdrukte voor Novotel Amsterdam CityTopdrukte voor Novotel Amsterdam City
Back Back Nieuws

Topdrukte voor Novotel Amsterdam City

28 december 2018

Novotel Amsterdam City beleeft de aankomende tijd topdrukte. Waar de kerstperiode voorheen te boek stond als wat rustiger periode van het jaar, is het aan de Zuidas gelegen hotel momenteel veelal volgeboekt. Het hotel heeft een aantal grote partijen naar zich toe weten te trekken en maakt slim gebruik van de evenementen in de omgeving.

Crew en cast CATS kiest voor Novotel Amsterdam City

De kleurrijke en energieke show CATS was voor het eerst sinds tien jaar weer in Nederland te zien en de recensies zijn lovend. Slechts 7 weken zal deze Engelstalige Londense West End-versie worden opgevoerd in Nederland, waarvan van 20 december 2018 tot en met 13 januari 2019 in het Amsterdamse RAI Theater. Novotel Amsterdam City herbergt de gehele cast en crew.

Dirk Beljaarts, General Manager Novotel Amsterdam City: 'Wij voelen ons bijzonder vereerd betrokken te mogen zijn bij CATS. Wereldwijd hebben inmiddels meer dan 81 miljoen mensen in meer dan 350 steden in 20 landen de productie gezien. De aankomende 3 weken mogen wij ervoor zorgen dat de crew en cast zich hier in Amsterdam thuis voelt.'

HORECAVA en Jumping Amsterdam

Overlappend met CATS zal in de RAI nog een groot evenement plaatsvinden: de HORECAVA. Vier dagen lang, van 7 tot en met 10 januari, biedt dit evenement alles voor de tienduizenden horecaprofessionals die op zoek zijn naar trends en nieuwe producten en diensten. Ruim 40.000 bedrijven hebben interesse getoond in dit evenement en de RAI heeft een vloeroppervlakte gereserveerd van zo'n 100.000 m2. Eveneens in dezelfde maand vindt Jumping Amsterdam plaats: van 24 tot en met 27 januari. Dit is hét hippische evenement van het jaar waar topsport en entertainment hand in hand gaan. Grote internationale spring- en dressuurruiters maken hun opwachting, alsmede bekende namen uit de (hippische) entertainmentindustrie.

Jeroen van Gils: 'Ruim 66.000 horecaprofessionals worden verwacht bij HORECAVA en een groot deel daarvan zal bij ons overnachten. Daarnaast mogen wij een groot aantal gasten ontvangen die afkomt op Jumping Amsterdam. Dankzij de capaciteit van Novotel Amsterdam City en goed opgeleide medewerkers kunnen wij dit soort grote boekingsaantallen goed afhandelen. De inrichting van het hotel is zodanig dat wij grote groepen kunnen draaien en daarbij tegelijkertijd iedere groep een intieme sfeer kunnen meegeven als daaraan behoefte is. Dat gevoel van bijzonder zijn, ook als we volgeboekt zijn, is één van de waarderingen die wij veel terug horen van onze gasten. Ik ben enorm trots op alle mensen die zich hier met hart en ziel inzetten om anderen, onze gasten, een fijne ervaring te geven.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!