Theater Orpheus en CaseWare Nederland tekenen sponsorcontractTheater Orpheus en CaseWare Nederland tekenen sponsorcontract
Back Back Nieuws

Theater Orpheus en CaseWare Nederland tekenen sponsorcontract

30 juli 2017

Theater & Congres Orpheus en CaseWare Nederland hebben deze maand een sponsorcontract ondertekend. Een mooie opsteker voor beide partijen: het Apeldoornse theater zal met de bijdrage die CaseWare levert theater-activiteiten voor stad en regio ontwikkelen. En CaseWare, een softwarebedrijf met een hoofdkantoor in Apeldoorn, haalt door de samenwerking met Orpheus de banden met de regio aan. 

Ondernemen in Apeldoorn aanleiding voor samenwerking 

 

Verleden jaar nam CaseWare vol enthousiasme deel aan het door Orpheus georganiseerde businessevent bij de Giro d’Italia en kort daarop sloot het bedrijf ook aan bij het Ondernemerspodium. Deze netwerkclub van Orpheus brengt bijzondere Apeldoornse ondernemers samen die een goed woon-/werkklimaat in Apeldoorn belangrijk vinden en inzien dat Orpheus daar een belangrijke rol in speelt. ‘Dat uitgangspunt kan CaseWare alleen maar onderstrepen. We zijn daarom blij dat we dit nog extra kunnen ondersteunen met dit contract. Daarbij past deze stap in onze strategie om niet alleen landelijk, maar zeker ook regionaal ons merk te profileren om zo de beste werknemers uit de regio in contact te brengen met ons bedrijf. Daarnaast bieden de theater- en congresmogelijkheden van Orpheus ons de kans om onze zakelijke relaties in de regio uit te breiden en te intensiveren.” Aldus Bradley Zandstra, marketingadviseur van het bedrijf dat succesvol accountancysoftware voor financial professionals ontwikkelt. 

‘Het is mooi om te merken dat Apeldoornse ondernemers Orpheus steeds beter kunnen vinden als platform voor creatief ondernemerschap. We zijn dan ook zeer blij dat (inter)nationaal werkende bedrijven zich op deze manier committeren aan de stad. Met de jaarlijkse bijdrage van CaseWare kan Orpheus een nóg beter bijdragen aan een aantrekkelijk Apeldoorn,’ aldus Meta Neeleman, directeur van Theater Orpheus. 

Vanaf augustus staat CaseWare vermeld op alle theaterkaarten die Orpheus jaarlijks uitgeeft en organiseert het bedrijf met regelmaat relatieavonden bij een theatervoorstelling in het theater.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!