Theater Amsterdam opent deuren voor Entree Awards 2019Theater Amsterdam opent deuren voor Entree Awards 2019
Back Back Nieuws

Theater Amsterdam opent deuren voor Entree Awards 2019

28 november 2019

Afgelopen maandag ademde Theater Amsterdam hospitality tijdens de Entree Awards, de jaarlijke gala-awardshow waar felbegeerde horecaprijzen uitgereikt werden aan de meest toonaangevende horecaondernemers, -bedrijven, bartenders en bierspecialisten. De Entree Awards werden dit jaar voor de derde keer in Theater Amsterdam uitgereikt.

Horecatop van Nederland

'De hospitality-lat ligt hoog', vertelt Eva Otto, directeur van Theater Amsterdam. 'We hebben hier te maken met niets anders dan de horeca-top van Nederland, de trendsetters. Onze uitdaging is om deze mensen elk jaar weer te verrassen en inspireren.
Dit doen we samen met onze vaste cateraar De BorrelFabriek die van nature de creativiteit door de aderen heeft stromen', aldus Eva.

Een magische sfeer

De combinatie van dit high- end event in de rauwe omgeving van de industriële Houthavens van Amsterdam bracht een magische sfeer teweeg. Na een warming up in de foyer, werden de 850 gasten welkom geheten in de theaterzaal door gastheer Ruben Nicolai. Hier werden in de 13 categorieën awards uitgereikt voor onder andere Best Hotel design, Best Restyling en Next Generation. Opvallend was de verandering in winnaars, waar de Entree Awards vaak gezien werd als een Amsterdams feestje, waren de winnaars nu te vinden van Rotterdam tot aan Winterswijk.

Van wortel tot oester

Rode lopers en champagne is wat je wel verwacht op een gala-avond. Bitterballen en kaassnacks geserveerd vanuit een ingenieuze riem door in glitter gehesen modellen is wat een horecaspecialist niet meteen zou verwachten. Na de award ceremonie werden de gasten ontvangen in de black-box voor het feest. Hier werden de gasten verrast door spectaculaire cocktailbars van de diverse sponsoren, een walking dinner van 5 gangen en werden zij getrakteerd op verschillende gerechten. Uiteenlopend van vegetarische rendang van wortel tot aan oesters als dessert, gemaakt van witte chocolade met eetbare parels.

Topprestatie

Opdrachtgever Mike Velleman: 'We kunnen terugkijken op misschien wel de beste editie van de Entree Awards, uiteraard mede mogelijk gemaakt dankzij de enthousiaste medewerking van Theater Amsterdam en de creatieve BorrelFabriek. Een topprestatie en een
voorbeeld voor waar Horeca voor staat!'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!