Back Back Nieuws

TDG en DeFabrique verzorgen voor de tiende keer Award uitreiking Merk van het Jaar

23 oktober 2015
Bolletje is gekozen als beste merk van het jaar 2015. Dat is de uitkomst van Het Merk van het Jaar Award, die op donderdag 15 oktober werd gehouden in DeFabrique in Utrecht. Supermarktklanten beoordeelden Bolletje als beste op de pijlers kwaliteit, innovatie en expressiviteit. Calvé en Douwe Egberts eindigen respectievelijk als tweede en derde. Nutrilon werd uitgeroepen tot het merk dat het beste communiceert met klanten. Voorts werden er Awards uitgereikt in zeven productcategorieёn, waaronder alcoholische dranken, non-alcoholische dranken, persoonlijke verzorging en schoonmaak.
 
Een bijzonder detail was dat eventbedrijf TDG de Award uitreiking voor het elfde jaar op rij organiseerde, waarvan de afgelopen tien jaar in DeFabrique. Toine Dorpmans van TDG en het bestuur van de opdrachtgever, voedingsmiddelenorganisatie FNLI, werden daarvoor door DeFabrique in het zonnetje gezet. Zij kregen beide een symbolische oorkonde uit handen van Sybren Ophof van DeFabrique vanwege de trouwe samenwerking en de langdurige relatie. TDG is tevens het bedrijf dat sinds de oprichting van DeFabrique de meeste events in deze locatie heeft georganiseerd.
 
Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie
Het Merk van het Jaar Award is een onderdeel van de Jaarbijeenkomst van de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie. De FNLI is de koepelorganisatie voor bedrijven en brancheorganisaties in de levensmiddelenindustrie. De FNLI werkt voor Het Merk van het Jaar Award samen met EFMI Business School en onderzoeksbureau GfK Panel Services Benelux, die in een grootschalig consumentenonderzoek merken beoordeelden op kwaliteit, innovatiekracht en expressiviteit. In totaal zijn 88 A-merken door ruim 10.000 consumenten beoordeeld. Ook Foodmagazine is betrokken bij het initiatief
 
Look & feel
TDG was verantwoordelijk voor het concept, de productie en de content van de jaarbijeenkomst van de FNLI en van de Award uitreiking. Andere onderdelen van het event waren de organisatie van de bestuursvergadering, de Algemene Ledenvergadering van de FNLI én de afsluitende netwerkbijeenkomst. Gedurende de dag viel een aantal spectaculaire presentaties van fabrikanten met een hoog 'wow'-gehalte op. TDG had daarvoor de look & feel verzorgd in samenwerking met de fabrikanten. 
 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!