Tante Nel bestaat 3 jaar: Haute Friture Snackbar pakt uitTante Nel bestaat 3 jaar: Haute Friture Snackbar pakt uit
Back Back Nieuws

Tante Nel bestaat 3 jaar: Haute Friture Snackbar pakt uit

07 augustus 2017

Tante Nel in Rotterdam viert op zaterdag 12 augustus haar drie jarig bestaan met een grootse feestelijke barbecue en borrel. Het is hoog tijd voor een feestje in de Pannekoekstraat want Tante Nel is in 3 jaar uitgegroeid tot meest bekende Haute Friture Snackbar van Rotterdam. Tante Nel wist de afgelopen jaren al meerdere malen de media te behalen met de spraakmakende happen die zij verkoopt. Denk hierbij aan het patatje kaviaar en de Canadese lekkernij Poutine: waarbij de friet bedekt is met kaas en gedrenkt in jus.

Het succes van Tante Nel

Om alle successen en het 3 jarig bestaan te vieren geeft Tante Nel op 12 augustus vanaf 16:00 uur een grote verjaardagsbarbecue, waar alle ingrediënten voor een geslaagd feest aanwezig zijn. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus wacht niet te lang met het aanschaffen van een ticket. De Snackbar 2.0 met alcoholvergunning pakt tijdens het verjaardagsfeest groots uit. Gasten zijn van harte welkom voor een uitgebreide BBQ met de nodige borrels waarbij een vers frietje natuurlijk niet kan ontbreken. Eigenaar Kevin de Roos is druk bezig met de organisatie van het feest en vertelt: 'Aan alles is gedacht: barbequekoning BigNate zorgt met zijn grill skills voor heerlijke happen, de cocktailshakers van Barrelproof mixen in samenwerking met onze vrienden Ketel 1 stevige cocktails en ook de partybeats ontbreken niet!'

Tante Nel Rotterdam

Haute Friture Snackbar Tante Nel heeft de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen op de Pannekoekstraat. Als eerste Rotterdamse snackbar met alcoholvergunning wist zij op een unieke locatie steeds meer gasten en gezelschappen te bereiken met een goed product. Tante Nel serveert Hollandse snacks als frikandellen, kroketten bittergarnituur, verse friet, softijs en milkshakes. Met kwaliteit en duurzaamheid als graadmeters. Zo werkt Tante Nel met een aardappel leverancier uit haar eigen buurt voor de beste en lekkerste aardappels voor alle frietjes.

Kaartverkoop via info@tante-nel.com.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.896 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.896 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!