Spectaculaire opening nieuw winterfestival IJsvrij - Convoi ExceptionalSpectaculaire opening nieuw winterfestival IJsvrij - Convoi Exceptional
Back Back Nieuws

Spectaculaire opening nieuw winterfestival IJsvrij

01 december 2017

BN'er Fred van Leer en Wethouder Struijvenberg zullen op spectaculaire wijze 'IJsvrij Park Festival' openen. Dit nieuwe winterfestival in de, door The New York Times benoemde, wereldstad Rotterdam gaat op vrijdag 8 december om 17.30 van start. Modeman en stylist Van Leer is van oorsprong een rasechte Rotterdammer en krijgt de eer om met een druk op de knop alle lichtjes van het festival te ontsteken. De wethouder zal daarna een symbolische ereronde schaatsen. Het publiek kan aansluitend het ijs op, deelnemen aan het silent disco schaatsen en genieten van de winter BBQ. Het kinderkoor van ZangExpress brengt kerstmuziek en om 19.00 uur start een optreden van het Rotterdamse Convoi Exceptional.

'Kerst is voor mij echt het hoogtepunt van het jaar. Ik kan niet wachten om die boom op te zetten en hou van de winter. En nu die heerlijke ijsbaan onder de Euromast erbij' - aldus Fred van Leer.

Zaterdag 9 december is al even vol. Theater Rotterdam zorgt onder leiding van acteurs uit Woef Side Story om 14.00 uur voor een hondenkoor en kinderen kunnen om 15.30 uur in een speeltuin vol muzikale toestellen hun eigen symfonie maken. Zondag 10 december presenteert BIRD haar eerste van een reeks jazzbands: Marutyri speelt om 16.00 uur en zorgt voor een mix van jazz en funk. Ondertussen kan er elke dag geschaatst worden. Kom alvast in de Kerstsfeer in het paviljoen met winterse kost, glühwein of een warme chocolademelk met slagroom.

Fotocredits > Julia Bo Heijnen

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.523 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.523 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!