Smaakpark met zoetigheid tijdens IJvrij Park Festival RotterdamSmaakpark met zoetigheid tijdens IJvrij Park Festival Rotterdam
Back Back Nieuws

Smaakpark met zoetigheid tijdens IJvrij Park Festival Rotterdam

21 november 2017

Van silent disco schaatsen en een zondagmiddagprogramma door BIRD tot a balladeer en een enorm kinderkoor; IJsvrij Park Festival zet de Rotterdamse winter op z'n kop. Op vrijdag 8 december ontsteken de lichtjes in Het Park bij de Euromast in Rotterdam. Op muzikale wijze wordt het begin van een maand lang schaatsen op 500m² écht ijs ingeluid.

Tijdens het openingsweekend wordt op vrijdagavond 8 december uitgepakt met een enorm kinderkoor van ZangExpress en muziek van Convoi Exeptional. Op zaterdag 9 december is er een muziekspeeltuin en de blaf cursus Woef Mee van de acteurs van Theater Rotterdam. Zondag 10 december staat in het teken van soul, funk en jazz.

Smaakpark met zoetigheid

Daarnaast is er elke vrijdagavond een silent disco op ijs en zet Roffa Streetfood haar Oklahoma Smoker aan voor een winterse bbq. De zaterdag is voor families met een smaakpark met zoetigheid voor kinderen, een mini bieb en muziek & theater van Hakim, Trio LuLu Swing, de Flamingo's en a balladeer. Zondag programmeert BIRD soul, funk en jazz. Het wordt afgemaakt met proeverijen van glühwein.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!