Sligro Event Support neemt de rol van House of Drinks overSligro Event Support neemt de rol van House of Drinks over
Back Back Nieuws

Sligro Event Support neemt de rol van House of Drinks over

30 maart 2021

Sligro gaat per 1 april The Support Group versterken. Onder de nieuwe naam Sligro Event Support neemt Sligro de rol van House of Drinks, de groothandel op het gebied van food en beverage, op zich. Sligro en The Support Group slaan de handen ineen om in de veranderende markt de kwaliteit en service optimaal te houden.

Aanbod nog completer

Sligro en The Support Group zijn twee gevestigde partijen in de evenementenindustrie, met elk hun eigen specialisme. Met het uitgebreide assortiment en de logistieke expertise is Sligro de juiste partij om het aanbod van The Support Group nóg completer te maken. The Support Group is een mooie aanvulling op Sligro met haar portfolio van samengebrachte partnerbedrijven, waarbij alle expertises binnen de evenementensector aanwezig zijn en een adviserende en ondersteunende rol kunnen vervullen.

Operationele ondersteuning

Max Brands, National Accountmanager Sligro: ‘The Support Group heeft alle kennis en expertise in huis om klanten van Sligro te helpen bij het operationeel ondersteunen van kleine en grote evenementen. Met deze samenwerking slaan twee gevestigde eventpartijen de handen ineen om de service voor klanten en de evenementenindustrie verder uit te breiden en te professionaliseren.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!