Back Back Nieuws

Sfeer Op Maat en Upside-down Rental & Facilities gefuseerd sinds 1 januari 2016

09 maart 2016
Sfeer op Maat is al meer dan 10 jaar een gerenommeerd bedrijf in de stand-, decor- en evenementbouw en heeft door een grote eigen productiecapaciteit en mogelijkheden voor enorme volumes aan opslag een vooraanstaande positie binnen de branche. Upside-Down Rental & Facilities heeft een uniek pakket van uiteenlopende signing, decoratie- en facilitaire materialen, welke ingezet kunnen worden voor festivals en events. Door de jaren heen is een grote kennis ontstaan van de ontwikkeling in deze branche.

Door de fusie van de twee bovengenoemde bedrijven kan er worden ingespeeld op de huidige, maar ook toekomstige trends in de festival- en evenementenbranche; unieke decoratie en bijzondere ontwerpen, custom build deco, voldoende opslagcapaciteit en logistieke ondersteuning.

Gebundelde krachten
'Wij zijn er van overtuigd dat, door de kennis, creativiteit en capaciteit van Sfeer op Maat in combinatie met het unieke product en netwerk van Upside-Down Rental & Facilities er een nieuwe krachtige speler bij komt op het gebied van custom build ontwerp, verhuur van decoratie/ facilitaire materialen en logistiek', aldus het kersverse samengesmolten team. 

Kom eens langs
De gezamenlijke vestiging is per 1 januari 2016:
Portsmuiden 35
1046 AH Amsterdam

In Amsterdam Westpoort, waar de 2200 m² productiehal, opslag en office bij elkaar zitten. Het proces live volgen en langskomen is zeker geen probleem. 

Op de foto: Electronic Picnic festival 2015 (Upside-down Rental & Facilities)


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!