Sem de Vries wil LaVie Catering op de kaart zettenSem de Vries wil LaVie Catering op de kaart zetten
Back Back Nieuws

Sem de Vries wil LaVie Catering op de kaart zetten

12 september 2017

LaVie Catering versterkt haar management team met Sem de Vries. Na een mooie 8 jarige carrière bij Hutten Catering kiest Sem voor een nieuwe uitdaging als commercieel eindverantwoordelijke voor de Party Catering-tak van AdcGroep.

De wind in de zeilen

Jos Dennissen, eigenaar van AdcGroep merkt dat LaVie Catering de wind in de zeilen heeft. Samen met Sem heeft hij de afgelopen weken hard gewerkt aan een strategisch plan dat LaVie Catering kraakhelder op de kaart moet zetten. De vraag was hoe de opdrachtgevers van LaVie; de Event- en Organisatiebureaus, grote corporaties en de welgestelde particulier het beste kunnen worden aangesproken. Er is gekeken naar trends, marktbewegingen en het onderscheidend vermogen van LaVie Catering. Sem heeft in korte tijd gemerkt dat de organisatie staat, dat het culinaire product klopt en dat laVie Catering zijn zaken op logistiek vlak goed voor elkaar heeft. Er staat een pand van 4500 m2 met een productiefaciliteit die wel 1500 m2 beslaat. LaVie Catering heeft veel geïnvesteerd in eigen materialen en concepten waardoor het zeer concurrerend kan werken.

Om de komende jaren onderscheidend te kunnen blijven, is men op zoek naar een Chef kok met bijzondere inbreng en enige naam. 'En dit is alleen nog maar het begin.... Het klink een beetje geheimzinnig maar er lopen wat gesprekken in die richting', aldus Sem de Vries.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!