Schrijf je nu in voor de jubileumeditie van EventSummitSchrijf je nu in voor de jubileumeditie van EventSummit
Back Back Nieuws

Schrijf je nu in voor de jubileumeditie van EventSummit

14 november 2017

Vanaf nu kun je je inschrijven voor EventSummit 2018 op 15 februari in de RAI. Het grootste eendaagse platform in onze branche boordevol innovatie, informatie en inspiratie.

Blok de hele dag in je agenda, want het programma is te uitgebreid om in een paar uurtjes te doen. We starten in de ochtend met een (betaald) congres Creativiteit en Anders Denken. Om 10.30 uur gaan de deuren open naar de beursvloer, gevuld met maar liefst 500 mooie bedrijven. Er is een uitgebreid kennisprogramma met 30 sessies verdeeld over vier verschillende podia. Bereid je dus goed voor wat je wilt gaan volgen. We sluiten de dag om 18.00 uur af met de grootste netwerkborrel in de evenementenbranche. Om 19.00 uur organiseren we een groots exclusief 10-jarig jubileumfeest in Strandzuid. Daar wil je uiteraard bij zijn! Schrijf je hier in.

Uniek Congres Creativiteit en Anders Denken

Vorig jaar is de organisatie gestart met een Congres voorafgaand aan de beurs. Dit bleek een schot in de roos en het programma oogstte veel waardering. Het thema van dit jaar is Creativiteit en Anders Denken. Tussen 09.30 uur en 12.30 uur geven verschillende andersdenkende keynotesprekers uit de wetenschap, kunsten, filosofie, muziek en theaterwereld jouw creativiteit een boost. Het aantal zitplaatsen is helaas beperkt, dus boek snel je kaart.

10 jaar EventSummit. Feest!

Joris en Arjen konden het zelf ook niet echt geloven, maar in 2018 vindt alweer de tiende editie plaats van EventSummit (voorheen EvenementContact). Als de dag van gister herinneren ze zich nog de eerste editie in de Rijtuigenloods met 137 exposanten. Via Borchland, Expo Haarlemmermeer, Taets, RAI, Ahoy, strijkt EventSummit in 2018 wederom neer in Amsterdam. Omdat Strand Zuid op 100 meter van Hal 8 ligt, leek het de organisatie een goed idee om het jubileum daar eens goed te vieren. Met lekker eten, een drankje, topentertainment en heel veel gezellige branchegenoten. Vier je het feestje mee?

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.523 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.523 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!