Samenwerking Flint en Flicks ProductiesSamenwerking Flint en Flicks Producties
Back Back Nieuws

Samenwerking Flint en Flicks Producties

01 mei 2018

Afgelopen maand hebben Flicks en Flint de handen ineen geslagen en zijn een mooie samenwerking gestart. Deze samenwerking draagt bij aan een veelzijdige en rijke theaterprogrammering in Flint.

Flint heeft samenwerkingsverbanden met bedrijven, veelal uit de regio, die cultuur een warm hart toedragen. Vanaf de start van het nieuwe theaterseizoen (september 2017) is daar een aantal mooie nieuwe Dragers, zoals deze partners genoemd worden, bijgekomen. Afgelopen maand is de samenwerking met Flicks beklonken.

I Love Amersfoort

Flicks houdt van Amersfoort en maakt daarom de I Love Amersfoort items op Facebook. Het bedrijf is in 2009 opgezet met als doel mooie films te produceren voor bedrijven en sociale media. Met hun unieke manier van kijken weet Flicks steeds weer de juiste sfeer in filmpjes te vangen. Sinds een paar maanden huren zij een kantoorruimte in het Cultuurhuis, het pand naast Flint.

Samenwerking

Thijs Konings, eigenaar van Flicks Producties: 'Flint is natuurlijk een deel van Amersfoort, dus die dragen wij ook een warm hart toe. Leuk is dat we tegenwoordig in hetzelfde pand werken, en wij de filmproducties voor Flint verzorgen. We mikken op een langdurige samenwerking en daar draagt het dragerschap zeker aan bij.'

Dragersnetwerk

De bij Flint aangesloten Dragers zijn inmiddels uitgegroeid tot een netwerk van ruim 80 lokale en regionale organisaties, actief in diverse branches en elk met een eigen specialisme. Door deze mix biedt dit platform de mogelijkheid om relevante kennis te delen en elkaar te inspireren. Voor Flint zijn deze samenwerkingen belangrijk. Dragers delen de droom van Flint als belevenis en helpen mee een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek te realiseren: van musicalfans tot Bachliefhebbers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!