Rebranding voor The Hague Conference Centre Rebranding voor The Hague Conference Centre
Back Back Nieuws

Rebranding voor The Hague Conference Centre

04 juni 2019

The Hague Conference Centre (voorheen bekend als New Babylon Meeting Center) wordt gerenoveerd, uitgebreid en zal een frisse rebranding ondergaan. Na een korte zomersluiting zal de venue in september haar deuren heropenen.

Vanwege de uitbreiding in het aantal zalen op de eerste verdieping van New Babylon kunnen er nu ook grootschalige bijeenkomsten tot 650 personen plaatsvinden. De ruimtes voor congressen en evenementen worden voorzien van de meest geavanceerde AV- en branding-mogelijkheden. De locatie is sinds haar oprichting in 2012 gekend om haar hoge serviceniveau en gastgerichtheid. 

Met twintig flexibele zalen, variërend van 20 tot 650 personen, is plaats voor zowel kleinschalige vergaderingen als internationale meerdaagse congressen. Met de mogelijkheid tot een
aansluitende borrel in de stijlvolle loungebar of een heerlijk dinerbuffet. De locatie ligt pal naast Den Haag CS in het centrum van Den Haag. Daarnaast beschikt het over 1.246 parkeerplaatsen in Q-Park CS New Babylon. Ook is er een hotel met 143 kamers in het gebouw aanwezig.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!