
Landal GreenParks en natuur zijn nauw met elkaar verbonden, zowel op en rondom de parken, als in de restaurants. Van verse, lokale ingrediënten, veelal biologisch en duurzaam, worden met passie de lekkerste (streek)gerechten bereid, deze belanden zo op het bord. Gasten kunnen desgewenst zelf aan de slag tijdens diverse workshops, begeleid door de koks van Landal GreenParks.
Geinspireerd door de natuur
'Elk seizoen is anders en elk park serveert de specialiteiten uit de eigen regio. Met onze gerechten en de ingrediënten willen we dat mensen geïnspireerd raken door de natuur. Bijzonder is de open inrichting van het trendy interieur. Hier schuiven gasten aan aan de stamtafel en is er voor kinderen een ''proefkeuken'' ingericht, waar we hen laten kennismaken met pure en gezonde gerechten', aldus Hans Oosterdijk, Director Operations Support. 'De Brasseries zijn sterk onderscheidend van het gemiddelde vakantieparkrestaurant in zowel inrichting, sfeer als beleving. Gasten kunnen op elk moment van de dag binnenlopen en ervaren dat er altijd wat te beleven is. Voor kinderen hebben we een speelplaats ingericht in het zicht van de ouders.'
Coldenhove als proeftuin
Landal Coldenhove fungeerde letterlijk als 'proeftuin' en alle leerervaringen die het afgelopen jaar zijn opgedaan, werden toegepast bij de nieuwe Brasseries op Landal Sluftervallei en Landal Miggelenberg. Uiterlijk worden de restaurants aangepast aan de plaatselijke omgeving, met een duinsetting voor Landal Sluftervallei en een bosomgeving voor Landal Miggelenberg. Op Landal Coldenhove is de formule inmiddels uitgebreid met een uitgiftepunt in het speelparadijs en een snackbar. Komend najaar worden de Duitse parken Landal Wirfttal en Landal Sonnenberg aangepakt. Landal Wirfttal krijgt een grillconcept dat past bij de outdoor-uitstraling van dit park.