Pullman Eindhoven Cocagne Beste Vergaderlocatie 2018Pullman Eindhoven Cocagne Beste Vergaderlocatie 2018
Back Back Nieuws

Pullman Eindhoven Cocagne Beste Vergaderlocatie 2018

28 januari 2019

Pullman Eindhoven Cocagne heeft op 21 januari 2019 tijdens de twaalfde editie van de Meetings Awards de titel Beste Vergaderlocatie 2018 en Beste Vergaderlocatie Regio Zuid 2018 gewonnen. Vakgenoten en gasten konden stemmen om de winnaar van de regionale en nationale rankings te bepalen. Om mee te mogen dingen naar de awards, werden locaties door de redactie van het vaktijdschrift MEETINGS beoordeeld op ligging, bereikbaarheid, inrichting, catering en service.

Marieke Lamberts, General Manager Pullman Eindhoven Cocagne: 'Ik ben er enorm trots op dat wij verkozen zijn tot Beste Vergaderlocatie 2018. Het winnen van deze award bevestigt dat we dé plek zijn om een zakelijke meeting of event te organiseren. Bovendien is het een kroon op het werk van al onze medewerkers die elke dag weer klaarstaan om onze gasten de beste service te bieden.'

Gezonde balans

Pullman gelooft in een goede balans tussen werken en ontspannen, zeker tijdens vergaderingen. Zo starten zakelijke gasten van Pullman Eindhoven Cocagne hun dag met een gezonde snack, zoals een fruitspiesje, bowl met havermout, banaan en matcha thee. Tussen de vergaderingen door is er ruimte voor een energy break - gasten doen nieuwe energie op met een biologisch zakje chips of een frisse mousse van yoghurt met onze eigen Cocagne Noir chocolade - en zijn er verantwoorde opties zoals anti ageing, detox en energizing smoothies.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!