Proef de wintersportsfeer bij Hudson Bar & KitchenProef de wintersportsfeer bij Hudson Bar & Kitchen
Back Back Nieuws

Proef de wintersportsfeer bij Hudson Bar & Kitchen

21 februari 2018

Thuisblijvers van de wintersport hoeven dit jaar niet getreurd te zijn. Speciaal voor de wintersportfanaten die dit seizoen niet op de latten staan – en voor wie dat sowieso al niet van plan waren – lanceert restaurant Hudson Bar & Kitchen de Schnitzelburger. Zo hebben de thuisblijvers die de Duitse schnitzels, Oostenrijkse schnaps en Zwitserse kaasfondue moeten missen, toch een klein smaakvol stukje skivakantie in Nederland.

Austrian Style Burger

Het idee van The Tyrolean, zoals de naam van de burger officieel luidt, komt voort uit de hartstocht voor het wintersportseizoen bij de eigenaren van Hudson Bar & Kitchen. Sinds jaar en dag trotseren zij met een grote glimlach de pistes en dit jaar vonden ze dat de thuisblijvers er ook eens van moesten proeven. Dat resulteerde in een sappige kalfsschnitzelburger op een kaiserbroodje met sauerkrautsalade, jägersaus en preiselberencompôte. De burger wordt geserveerd met frites, coleslaw en pickles.

Drankje hoort erbij

Om de wintersportervaring bij Hudson Bar Kitchen compleet te maken, is ook aan een bijpassend drankje gedacht. De Avinger Bräu Weisse – een traditioneel Beiers witbier – past perfect bij de Schnitzelburger. Wie het liever alcoholvrij houdt, gaat voor een Almdudler: een Oostenrijkse kruidenlimonade op natuurlijke basis.

Over Hudson Bar & Kitchen

In 2009 opende de eerste vestiging van Hudson Bar & Kitchen in Den Haag. De Amerikaanse stijl bleek een schot in de roos: door gebruik te maken van natuurlijke materialen als hout, leer en staal is de ambiance vergelijkbaar met dat van een hippe club in New York. Tegenwoordig duiken er overal in Nederland Hudson restaurants op. Zo opende de 10e vestiging in afgelopen november in Voorschoten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!