Private Dining op WoudschotenPrivate Dining op Woudschoten
Back Back Locaties

Private Dining op Woudschoten

03 april 2019

Dat Woudschoten continu blijft vernieuwen is een feit. Het is de natuur van Woudschoten verrassend en uniek te zijn voor al haar gasten. Dit keer zijn de algemene ruimte van het Atrium en het Dinerrestaurant flink onder handen genomen.

Het Atrium, de training- en vergadervleugel met ruime ontvangstruimte, diverse break-out rooms en executive kamers heeft net voor de komst van het Nederlands Elftal in maart een facelift gekregen. De muren hebben een verfrissende nieuwe kleur, een deel van het meubilair is vervangen en de prachtige natuur van het omliggende landgoed is nóg meer naar binnen gebracht. Het nieuwe interieur en grote potten groen geven het Atrium een aangename en rustige uitstraling.

Private Dining

Ook het dinerrestaurant heeft een ware metamorfose ondergaan. Frisse kleurtinten, stijlvol meubilair gecombineerd met een moderne inrichting geven het restaurant een warme sfeer. Door het leggen van accenten en het toevoegen van planten is meer privacy gecreëerd. Door de speelse indeling is het ook zeer geschikt voor individuele gasten, die Woudschoten steeds meer komen bezoeken. Daarnaast is het privé restaurant volledig vernieuwd. Een sfeervolle plek waar u in alle rust kunt lunchen of dineren met zakenrelaties, collega's, vrienden of familie. Dit deel van het restaurant beschikt over een prachtige open haard, een eigen terras en is exclusief te boeken voor ongeveer 27 gasten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!