Poppodium Grenswerk en Laserforum slaan handen ineenPoppodium Grenswerk en Laserforum slaan handen ineen
Back Back Nieuws

Poppodium Grenswerk en Laserforum slaan handen ineen

14 maart 2017

Laserforum, toonaangevend leverancier van professionele maatwerk lasershows is een exclusieve samenwerking aangegaan met Poppodium Grenswerk, de aanjager van de popcultuur in Venlo.

Grenswerk wil mensen op een laagdrempelige manier in aanraking laten komen met muziek en met elkaar. Het programma is aansprekend en voor een brede doelgroep: populair, kwaliteit, vernieuwing en verdieping gaan hand in hand.

Samenwerking
Mano van den Beuken (Techniek & Productie Grenswerk) en Michael Thiesen (Mede-eigenaar Laserforum) zijn gelijkgestemd over de nieuwe samenwerking; 'Dankzij de samenwerking kunnen we tijdens de bijzondere evenementen een kwalitatief showelement neerzetten om de belevingswaarde van de bezoeker die avond te versterken. Tegelijkertijd versterken we tezamen de lokale samenwerking van de bedrijvigheid in regio Venlo; dit vinden we dan ook ontzettend fijn.'

De eerste samenwerking deze week plaats in het UITVERKOCHTE Poppodium tijdens de Coldharbour Nights met o.a. de befaamde DJ; Markus Schulz.

Laserforum bestaat 35 jaar

Sinds onze oprichting van Laserforum in 1982 hebben we heel wat geschiedenis geschreven. Een geschiedenis boordevol mijlpalen, hoogtepunten en bijzondere verhalen die zonder slag of stoot nooit behaald zouden zijn.

Dankbaar

Laserforum dankt al haar relaties, (toe)leveranciers en partners die medeverantwoordelijk zijn geweest voor het succes van de afgelopen 35 jaar. Dankzij hun inzet, betrokkenheid en vertrouwen is en blijft Laserforum de toonaangevende leverancier van lasershows in Nederland en is de filosofie onveranderd gebleven; 'De ambitie om lasershows te blijven ontwerpen met een toegevoegde waarde. Dit is het fundament waar Laserforum in 1982 werd gebouwd en op doorontwikkelt.'

Jubileumkorting

Laserforum biedt alle klanten en relaties een cadeau aan: Een speciale jubileumkorting van 20% op de eerstvolgende show die zij van A-Z mogen realiseren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!