Polo Proeverij voor het Rode KruisPolo Proeverij voor het Rode Kruis
Back Back Nieuws

Polo Proeverij voor het Rode Kruis

11 augustus 2017

Dit jaar vindt wederom de Polo Proeverij plaats op het schitterende Landgoed Eeckenrhoode in Waalre. Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus kunnen gasten proeven van alles wat de polosport te bieden heeft. Dit natuurlijk onder het genot van 'Chefs Favorits' gerechtjes, heerlijke drankjes, geweldige standhouders, polowedstrijden en muzikale optredens. Ook dit jaar gaat de volledige opbrengst van de Polo Proeverij naar een goed doel. Dit jaar is dit het Rode Kruis, dat 150 jaar bestaat.

Chefs Favorites

Tijdens de Polo Proeverij zal een speciale keukenbrigade de persoonlijke favoriete gerechten van een groot aantal sterrenchefs uit de regio klaarmaken. De Chefs Favorites van de volgende sterrenchefs, zullen tijdens de Polo Proeverij klaargemaakt worden:

- Jan Sobecki (Tribeca)
- Yuri Wiesen (Wiesen Restaurant)
- Dick Middelweerd (De Treeswijkhoeve)
- Adriaan Zarzo (Zarzo)
- Rob van der Veeken (De Karpendonkse Hoeve)
- Johan van Groeninge (Restaurant Avant-Garde Van Groeninge)
- Taks Yuen (Mei Wah)
- Joost Saris (Restaurant Emma)
- Leo van Berkel (i.s.m. ANNA Dutch kaviaar)

De gerechtjes zijn tegen betaling verkrijgbaar bij de foodbalie.

Programma

Buiten de heerlijke Chefs Favorites gerechtjes staat de Polo Proeverij in het teken van het proeven van alles wat de polosport te bieden heeft. Zowel zaterdag als zondag zullen er polowedstrijden gespeeld worden. Daarnaast zal er op zaterdag een cricket demonstratie plaatsvinden en op zondag is er een TopChefs kookwedstrijd. Het gehele weekend zijn er verschillende kinderactiviteiten, leuke stands en muzikale optredens van o.a. Joel Borelli & Friends en een swingende surprise act. Kortom een fantastische middag en avond voor jong en oud, georganiseerd door Leo van Berkel die hiervoor zijn Landgoed opent.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!