Back Back Nieuws

People's World Entertainment, een nieuwe partner in entertainment en evenementen

02 augustus 2013
Caspar Povel heeft in de afgelopen jaren met de realisatie van o.a. Dance Valley, Dutch Valley en Armin Only bewezen dat hij kennis heeft van entertainment en de event industrie. Na het coördineren en managen van deze en andere grote entertainment projecten is de tijd gekomen voor een nieuwe stap in zijn carrière. Een nieuw bedrijf ‘People's World Entertainment’.

Doel
Caspar Povel: ‘People's World Entertainment is een creatief en innovatief bedrijf met als doel betekenisvolle, unieke maar ook winstgevende projecten te realiseren. Een succesvol evenement begint met de juiste mensen binnen de organisatie en eindigt bij een gedreven en enthousiast publiek. Dat vraagt om betrokkenheid en inzicht in alle facetten. Betrokkenheid en meedenken met zowel opdrachtgever als publiek en de unieke samenstelling van het bedrijf is wat People's World Entertainment onderscheidt van elke andere organisatie in de branche.’

Project management en consultancy 
Naast het organiseren en produceren van diverse nationale en internationale evenementen biedt People's World Entertainment ook project management en consultancy. Maar ook investment of participatie in projecten of concepten. Bovendien beschikt People's World Entertainment over een internationaal netwerk wat de mogelijkheid biedt om de juiste mensen aan elkaar te koppelen voor elk gewenst project.

‘People's World Entertainment bestaat uit een gedreven team van professionals met elk hun eigen expertise en jarenlange ervaring in de industrie. Experts met een heldere visie die staan voor het produceren van unieke en kwalitatieve projecten op een hoog niveau’, aldus Caspar.

Foto: Michel Schnater

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!