Patrick StolkerPatrick Stolker
Back Back Nieuws

Patrick Stolker gastchef bij My Kitchen is Your Kitchen

23 augustus 2018

De Tropen café & restaurant organiseert zaterdag 29 september, in samenwerking met Lost in Music, in Amsterdam de vierde editie van een serie multiculinaire events, My Kitchen is Your Kitchen. De prachtige locatie in Amsterdam-Oost , gevestigd in het Koninklijk Instituut voor de Tropen, wordt omgetoverd tot een tropische comfort zone waar steeds de keuken van een land of regio uit de Tropen centraal staat. Chef Hans Ribbens nodigt elke keer een gerenommeerde chef uit die samen met hem een bijzonder menu samenstelt. Na drie uitverkochte edities met gastchefs Agus Hermawan van Ron Gastrobar Indonesia, Ramon Beuk met de Surinaamse keuken en Francis Tevarez van Shanghai Bistro, staat dit keer de Oriëntaalse keuken centraal.

Chef-kok Patrick Stolker

De gastchef van Ron Gastrobar Oriental, Patrick Stolker, wordt deze keer uitgenodigd om de wereld van de Oriëntaalse keuken tentoon te stellen. Ron Gastrobar Oriental is een van de prachtige restaurants uit de koker van meesterchef Ron Blaauw. Gelegen aan de Kerkstraat, hartje centrum Amsterdam, draait het hier om de authentieke smaken van de Chinese keuken, die harmonieus samenvloeien met Chinese kooktechnieken tot prachtige gerechten. Chef-kok Patrick Stolker staat bekend om zijn verfijnde gerechten die ook bovendien een lust voor het oog zijn. Samen met chef Hans Ribbens zal hij een mooi vijf-gangenmenu samenstellen. 

Muzikale begeleiding

Naast de twee chefs zijn deejays Mike Risk en Kenny Mixen (aka Howard Komproe) aanwezig om de smaakpapillen de juiste muzikale te begeleiding te geven voor optimaal genot. Verwacht een muzikale reis door de tijd met ‘loungy’ funk, soul, R&B, jazz, afro, hiphop en boogie, waarbij er later op de avond ook gedanst gaat worden.

Koop een kaart via Eventbrite.

De Tropen

De Tropen, café en restaurant aan het Oosterpark in Amsterdam, is gevestigd in het Koninklijk Instituut voor de tropen. Het dagelijks menu, samengesteld door Chef Hans Ribbens, is geïnspireerd op culturen en smaken van over de hele wereld. Continu veranderend op basis van de beschikbaarheid van lokale en verse ingrediënten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!