Partnership tussen Vestas en ATPI Sports EventsPartnership tussen Vestas en ATPI Sports Events
Back Back Nieuws

Partnership tussen Vestas en ATPI Sports Events

17 september 2019

Wereldwijd marktleider in duurzame energie-oplossingen, Vestas, stapt per direct in als Principal Partner van het Team Mercedes-Benz EQ Formula E Team tijdens het aankomende seizoen van het ABB FIA Formula E Championship. Om dit sponsorship te activeren naar haar verschillende doelgroepen, heeft Vestas voor ATPI Sports Events gekozen. ATPI gaat onder meer hospitality management, programme design en guest communications verzorgen tijdens het aankomende raceseizoen.

Vertrouwde partner

Jurrie van den Berg, General Manager Client Services van ATPI, over de samenwerking: 'We zijn trots en verheugd dat Vestas heeft gekozen voor ATPI als partner. Dit is een prestigieuze, internationale opdracht die naadloos aansluit bij de strategische richting die we als ATPI Sports Events zijn ingeslagen. Hierbij gaan we ons naast de Nederlandse markt nog bewuster richten op het internationale bedrijfsleven. Het is prettig om bevestigd te zien dat we hier op korte termijn resultaten behalen.'

Magnus Bach, Vice President Global Marketing van Vestas zegt hierover: 'In onze samenwerking met het Mercedes-Benz EQ Formula E Team vormt het hospitality-programma - gericht op zowel onze commerciële stakeholders als onze werknemers - de ruggengraat van ons partnership. Het is van cruciaal belang voor ons dat het bijdraagt aan onze doelstellingen, elke keer weer. Met dat in gedachten is het logisch dat we dit project uitvoeren met onze vertrouwde partner, ATPI. Na nauw te hebben samengewerkt tijdens de Volvo Ocean Race 2017-18, zijn we enthousiast over het nieuwe hoofdstuk dat we samen met ATPI open slaan, terwijl we putten uit hun enorme ervaring en expertise rondom grote internationale evenementen'.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!