Back Back Nieuws

Overname: Cuisine on tour sluit zich aan bij Dudok Groep

26 augustus 2016
Wederom is de Dudok Groep erin geslaagd
om haar cateringtak uit te breiden met een opvallend merk: Cuisine on
tour
. Dit cateringlabel heeft naam en faam verworven door haar culinaire
en innovatieve maatwerkconcepten en sluit hiermee feilloos aan bij de
Rotterdamse horecagroep. Algemeen directeur Dennis Rens is trots met de
aanwinst van deze kwalitatieve en landelijk opererende cateraar met
Utrechtse roots. 'Met de expertise van Cuisine on tour is het palet aan de gewenste diversiteit cateringspecialisten compleet.'

Heldere visie
Met Cuisine on tour in de groep bevestigt Dudok haar ambities in
kwalitatieve groei en volledige dekking in de Randstad. Met 20 jaar
ervaring en een scala aan spraakmakende events op haar naam, krijgt
Cuisine on tour nu de kans om verder te groeien in haar eigen segment.
Dit sluit aan bij de heldere visie van de Dudok Groep: Service en
sourcing van de cateringlabels in de backoffice met het behoud van de
eigen identiteit. Eerder sloten de labels Ma Guise, Maître Frederic,
Taat & de Regt, Verhaaf en Grand succesvol aan. 'Wij zijn verheugd
dat oud-eigenaar Dimitri Chalos onze visie steunt en zich de komende
jaren als commercieel directeur blijft verbinden aan dit prachtige
merk,' aldus Dennis Rens.

Eigen koers
Cuisine on tour verhuist naar Berkel en Rodenrijs zodat zij optimaal
gebruik kan maken van de back-office van Dudok Groep. Hierdoor kan het
bedrijf en het team een grote stap voorwaarts maken in haar ambities. 'Cuisine on tour beschikt over een eindeloos palet aan F&B
oplossingen en ideeën om de opdracht om te zetten in een onvergetelijk
evenement. Met de aanpak van Cuisine on tour wordt niet de catering
bijzonder, maar maakt de catering het evenement bijzonder. “Serving your
Message" blijft de visie van Cuisine on tour,' aldus Dimitri Chalos.

Over Dudok Groep
Dudok Groep is sinds 1991 een toonaangevend bedrijf in de hospitality-
evenementen- en horecabranche. De Dudok Groep is verantwoordelijk voor
succesvolle horecaconcepten en locaties als: Café Brasserie Dudok
(Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Tilburg), Dudok Patisserie Bakkerij en
Winkel, Restaurant De Harmonie, Café Restaurant In de Doelen, Restaurant
Hotel Quartier Du Port, K&B, Mart Café, Café Rotterdam, Osteria
Vicini, Cruise Terminal Rotterdam en Het Heerenhuys. Het hoofdkantoor
van de cateringtak binnen de Dudok Groep is gevestigd in Berkel en
Rodenrijs, onder de rook van Rotterdam. In het pand is een smaakkamer
aanwezig, waar klanten door middel van proeverijen de stijl van de
cateraars kunnen ondervinden. De centrale vestiging in Berkel biedt de
cateringtak van Dudok Groep een solide achterkant waarin ze hun eigen
identiteit nog verder kunnen ontwikkelen. Daarbij biedt het de
afzonderlijke cateringbedrijven de mogelijkheid om de krachten te
bundelen en knowhow te delen. Omdat de eigen identiteit van de
verschillende cateringbedrijven Ma Guise, Maitre Frederic, Verhaaf,
Grand, Taat & de Regt en Cuisine on tour behouden moet blijven,
zullen ze onder hun eigen titel blijven opereren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!