Out of the Box najaarseditie groeitOut of the Box najaarseditie groeit
Back Back Nieuws

Out of the Box najaarseditie groeit

08 augustus 2017

De tweede editie van Out of the Box groeit met meer dan 30%. Dit jaar is ruim 20% van de deelnemende leveranciers is internationaal. Tijdens het grootste event voor de Juwelier, Fashionstore en Conceptstore in de Benelux presenteren meer dan 250 merken zich op 10 en 11 september in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Nieuwe spelers en vertrouwde merken

Een breed aanbod van merken (o.a. Ti Sento, Rebel&Rose, Les Georgettes, Komono, Drijfhout, Amen en Cluse) is voor de tweede keer aanwezig tijdens Out of the Box. Maar er zijn ook veel nieuwe spelers aanwezig zoals o.a. iXXXi, Daniel Vior Barcelona, Kasius, Close to Zen, Morellato, Deco Echo, Melano, Victorinox en Monika Herre. De deelnemers grijpen Out of the Box aan om zich te presenteren aan de retailers die sieraden verkopen in Nederland. 'Out of the Box is het platform en het moment voor de retailer om de collectie te bepalen voor het aankomende verkoopseizoen', aldus Jurgen Pietersen namens de organisatie.

Een volledig overzicht van alle merken staat op de www.outofthebox2017.nl Hier kan men zich ook registreren voor gratis toegang (KvK nummer is benodigd).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.896 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.896 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!