OsevenOseven
Back Back Nieuws

Oseven presenteert foodcollectie van 2017

19 januari 2017

Het jaarlijks terugkerende evenement van Oseven happening and food, met ieder jaar een nieuwe wereld die op de kaart wordt gezet en met dit jaar in de spotlights het 10-jarige bestaan van Oseven verpakt in de wereld van ‘Vitalogy’.

Vitalogy

De wereld van vitaliteit en science komen samen. Respect voor de natuur. Healthy food, pleasures en treatments om ons lichaam te reinigen. Vitalogy is een ludiek antwoord op een gehavend milieu en een grillige economie. Vitalogy is terug naar de bron.

 Joolz Amsterdam
De aftrap van het nieuwe jaar gisteravond kon dan ook op geen betere locatie plaatsvinden dan bij Joolz in Amsterdam. Want net als Oseven richten zij zich op ‘The Next Generation’ en vieren ze graag alle goede dingen in het leven. Ze hebben een sterke ideologische agenda als het gaat om verantwoord ondernemerschap en hebben daarmee een nieuwe werkplek gecreëerd die leeft en ademt door middel van tropische beplanting in levensgrote kassen, een gym en een live cooking kitchen en daarmee aansluit bij de wereld ‘Vitalogy’.

Throwback
Oseven gaf het startschot van deze avond met een throwback naar 2016 met alle legendary moments, van o.a. ABN AMRO World Tennis Tournooi, Amsterdam City Swim, Breener in MECC, Bureau in B.Amsterdam, CHIO, Cushman & Wakefield, EK Atletiek, Elho, Filmfestival, Gala Roda, Graafschap College, Holland Heineken House, Hospitality Style Awards, Mood Concepts, Olympic Experience, Pandorra – RTL, Stibbe, Stichting Don, Studio 21 en Vega.

Zeven werelden

Oseven hoopt op een promising future samen met haar relaties, die zich bevonden in een oase vol groen en omringt werden met vitaliteit, gezond en puurheid. Een Oseven waarbij alle fooditems uit 2017 binnen de zeven werelden werden gepresenteerd in kleine areas. Zo was er een healthy febo, met een gezonde visfrikadel, een juice bar met verse juices van groenten & specerijen, een vegan bar and more waar je kon genieten van het beste dat de natuur samen met Oseven te bieden heeft. Het was the place for a fresh start en Oseven heeft al haar relaties met een herboren gevoel naar huis gestuurd, met een goodiebag waar het pas gelanceerde 110 boek ‘Huis van de Smaak’ met Oseven in zat, een Detox Mask en een Detox Tea, for the ultimate reborn feeling. 

Bekijk de aftermovie 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!