Back Back Nieuws

Oseven hospitality partner Hockey World Cup

03 juni 2014
In Den Haag vindt van 31 mei tot en met 15 juni de Rabobank Hockey World Cup plaats. Tijdens dit internationale sportevenement, waarin 15 landen strijden om de wereldbeker, komen ruim 100.000 nationale en internationale bezoekers naar het Haagse Hockey Park om te genieten van 76 hockeywedstrijden. De Hockey World Cup is het grootste sportevenement in Nederland dit jaar.

Oseven happening and food is, als ‘official supplier’ van de Koninklijke Nederlandse Hockeybond, verantwoordelijk voor alle VIP- en business-catering & hospitality tijdens het toernooi. In c.a. 40 skyboxes, 5 grote lounges, 2 restaurants en 20 business units worden gedurende 16 dagen 65.000 gasten ontvangen.
In het Hockey Park, een groot centraal hockeydorp, kan men iedere dag terecht van uiteenlopende activiteiten en eten. In Brasserie Oseven kunnen alle bezoekers terecht voor een 2-gangen lunch of 3-gangen diner.

‘Sizzling hot’
Oseven is meer dan 20 jaar supplier van KNHB. Richard Jonker, Algemeen Manager Oseven happening and food: ‘Het is fantastisch om hospitality-partner te zijn van dit unieke evenement waar vanuit de hele wereld mensen samen komen om te genieten van hockey en hospitality op wereldniveau.’ Ook na de WK Hockey blijft de zomer volgens Oseven ‘sizzling hot’ met de Transavia Grand Slam Beachvolleybal, rooftop BBQ’s, oranjeborrels en ‘picknick's in the park’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!