Back Back Nieuws

Oseven breidt 'cosmetica-lijn' uit met food parfums

01 april 2016
Cateringonderneming Oseven, happening and food lanceert een nieuwe productlijn, waarbij zij de geuren van eten heeft getransformeerd tot smakelijke parfums. Deze parfums kunnen door personen gedragen worden, maar ook over gerechten worden gespoten om extra geur- en smaakbeleving te creëren tijdens een evenement.

Algemeen directeur Richard Jonker is erg trots op deze nieuwe uitvinding uit de Oseven Laboratories: 'We krijgen regelmatig complimenten over de geur van bepaalde gerechten en ingrediënten, wat ons aanzette tot het ontwikkelen van etensgeuren die als parfum te dragen zouden zijn. Het leuke van deze geuren is dat ze ook gebruikt kunnen worden om gerechten een extra dimensie mee te geven. Na vorig jaar de eetbare zonnebrandcrème te hebben geïntroduceerd en in 2014 de chocolade lippenstift, is dit een mooie uitbreiding
van onze ‘cosmetica-lijn.' 

Lancering
De parfumlijn die nu ontwikkeld is, wordt in stappen geïntroduceerd. Komende week wordt op feestelijke wijze het eerste parfum gepresenteerd, waarbij de geur bekend wordt gemaakt. Later in het jaar volgen nog drie andere varianten.

Vanaf 1 mei zijn deze parfums te ruiken op de events van de Amsterdamse cateraar en voor de geïnteresseerden is vanaf dezelfde datum via de website een speciale cadeauverpakking met vier geuren verkrijgbaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!