Ontdek het Marineterrein tijdens The Amsterdam Beerfestival Ontdek het Marineterrein tijdens The Amsterdam Beerfestival
Back Back Nieuws

Ontdek het Marineterrein tijdens The Amsterdam Beerfestival

24 augustus 2017

Het Marineterrein in hartje Amsterdam is in het weekend van 8 tot en met 10 september het toneel van de tweede editie van The Amsterdam Beerfestival (TAB). Op dit internationale bierfestival staat ontdekken centraal: bekende én onbekende brouwers uit binnen- en buitenland komen bij elkaar om bezoekers te laten genieten van bijzondere bieren. Ook zijn er met lokale bierhelden, zoals Oedipus, Walhalla, Bebaarde brouwer, Poesiat en Kater en Brouwerij t ij samen bieren gemaakt. Het is bovendien dé kans om te ontdekken wat zich achter de muren van het voormalige marine complex allemaal afspeelt. Want het zijn ook de open ontdekdagen van het Marineterrein Amsterdam en Makerversity.

Naast bijzondere brouwers, zoals Lagunitas uit de VS, To Ol uit Denemarken en White Pony uit Italië, maakt de chef van Pension Homeland een menu met bier-spijs combinaties en wordt het hele weekend 'live' bier gebrouwen. Vanzelfsprekend is er ook muziek.

Groene plek in de stad

De poorten van het Marineterrein zijn ruim 360 jaar gesloten en bewaakt geweest. De marine trekt zich nu geleidelijk terug van het terrein en steeds meer mensen weten de weg te vinden naar deze groene plek midden in de stad. De toegang van het festival is gratis en is geopend van:

vrijdag 17.00 – 23.00
zaterdag 14.00 – 23.00
zondag 12.00 – 20.00.

The Amsterdam Beerfair wordt georganiseerd door de stichting Homeland Brew Fair.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!