OneMeeting.com breidt aanbod uitOneMeeting.com breidt aanbod uit
Back Back Nieuws

OneMeeting.com breidt aanbod uit

11 januari 2019

In de komende weken gaat OneMeeting.com haar aanbod aan vergader- en eventlocaties uitbreiden naar 1.000. Tijdens de Horecava 2019 starten alle campagnes om nieuwe locaties aan te sluiten en daarmee het goede voornemen & doel 2019 te realiseren.

De klantvraag centraal

'Onze Nederlandse klanten verdienen een Nederland Expert! De uitbreiding naar 1.000 Vergader- en Eventlocaties is een logisch gevolg van de wensen, vragen en eisen van onze klanten. Voor onze klanten zijn we de Nederland Expert in zakelijke bijeenkomsten en daarom vinden we het belangrijk om ons aanbod met bijzondere locaties verder uit te breiden", aldus Luc van Bussel CEO van OneMeeting.com. OneMeeting.com beschikt op dit moment over 365 locaties in Nederland en 31 in België. "Naast de locaties die we online publiceren, boeken we feitelijk daar waar de klant het vraagt. We beperken ons nooit tot het bestaande aanbod aan locaties. We nodigen tijdens de Horecava-dagen alle relaties uit om deel te nemen aan ons premium online Meeting Platform.'

Alle bijeenkomsten, één partner

De visie van OneMeeting.com is dat zakelijke bijeenkomsten blijven bestaan, ook in een digitale samenleving. De missie van OneMeeting.com is om bedrijven, organisaties, instellingen en overheden te ontzorgen met één totaaloplossing voor al hun zakelijke bijeenkomsten en overnachtingen. De combinatie van heel simpel online boeken en de hartverwarmende hospitality via het persoonlijke contact maakt OneMeeting.com een premium Meeting Platform. De ambitie van het bedrijf is om 2019 haar positie in de Nederlandse markt versneld te versterken. 'We merken dat het tijd is voor een versnelling van onze groei', aldus Luc van Bussel.

Onderdeel van Regardz Hospitality Group B.V.

OneMeeting.com is een onderdeel van Regardz Hospitality Group B.V. Het gastvrijheidsbedrijf is ruim 37 jaar actief en pionier in de Nederlandse Meeting Branche. Naast de exploitatie van het premium Meeting Platform OneMeeting.com is OneMeeting B.V. een premium intermediair in de zakelijke vergadermarkt. Regardz beschikt ook over elf eigen Hotels, Meeting- en Event Centers en is een veelgevraagde Hospitality Consultant (NewHospitality.nl) met een unieke gastvrijheidsmissie & formule.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!