Back Back Nieuws

Oneindig veel entertainment via Google

18 mei 2013
Wanneer je in Google zoekt op ‘ontvangstact’ worden er ongeveer 14.000 resultaten weergegeven. Welke act is verrassend, kwalitatief goed, welke artiesten komen hun afspraken na en welke act is ook nog betaalbaar? Anno 2013 is het uitbesteden van de organisatie van evenementen steeds schaarser. Je wordt geacht dit in eigen beheer te doen, maar kennis en ervaring ontbreken vaak. Dit probleem hoorde evenementenbureau Organisatieburo b.v. zo vaak, dat zij als reactie hierop 2 nieuwe websites hebben ontwikkeld, die hulp bieden voor evenementenorganisatoren.

Inspiratie
Het aanbod van entertainment is erg groot en divers en daarom lastig om daar een geschikte keuze uit te maken. Daarnaast weet je door gebrek aan kennis en ervaring vaak niet welk aanbod kwalitatief goed en betrouwbaar is, vernieuwend en betaalbaar. De kennis van entertainment heeft Organisatieburo b.v. gebundeld in de website 123inspiratie. De site is onderverdeeld in categorieën als feestelijk, zakelijk, feestdagen en facilitair.

Evenementenpakketten, cateringpakketten en locaties
Voor diegene die op zoek is naar reeds samengestelde evenementenpakketten kan zich laten inspireren op 123evenementen.nl.  Dit is een site waarop volledig samengestelde pakketten staan voor feestelijke, zakelijke, teambuilding evenementen en evenementen voor de feestdagen. Bovendien is dit een site waarop je een evenementenpakket in combinatie met een locatie en ook met een cateringpakket kan boeken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!