Nu uit! Magazine Events NovemberNu uit! Magazine Events November
Back Back Nieuws

Nu uit! Magazine Events November

30 november 2020

BAM! Is het nieuwste Magazine Events al bij jou op de mat geploft? Wat hebben de bijzondere afgelopen maanden voor een mooie editie gezorgd! Veerkracht, flexibiliteit, creativiteit, hybride, omdenken. Als we een wordcloud van 2020 zouden maken, dan zouden deze woorden dikgedrukt staan. Allemaal rondom dat ene onvermijdelijke woord.

Zelfde doel, andere route

Maar er ontstonden in deze maanden allerlei fantastische initiatieven. Playgrounds om de maatregelen te testen, andersoortige evenementen, hybride varianten en digitale vormen die niet helemáál aan live konden tippen, maar wel bíjna. Beleving bleef een toverwoord.

Drive om beleving te blijven bieden

De enorme drive om hoe dan ook gasten die bijzondere beleving te bieden, blijkt oneindig. De artikelen in dit magazine zijn een mooi voorbeeld van deze mindset. Je leest highlights, er wordt verteld over succesvolle evenementen die op een andere manier dan gepland tóch plaatsvonden, er werd naar de toekomst gekeken en er werd gespeculeerd.

Inderdaad, zelfde doel. Andere route. Het hele Events-team wenst je veel inspiratie en leesplezier!

Lees je graag over de aanpak, de beweegreden en de verhalen van je branchegenoten? Via deze link kun je een magazine aanvragen.

  • Nu uit! Magazine Events November

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!