Nu uit! Magazine Events juniNu uit! Magazine Events juni
Back Back In magazine Events

Nu uit! Magazine Events juni

30 juni 2022

Hij is er weer! Heb jij het nieuwste Magazine Events al op de mat gevonden? Het is weer een mooie editie geworden. Na twee uitdagende jaren was ook de afgelopen tijd een balanceeract. Maar eventprofessionals mopperen niet graag, een peulenschil tegenover de hete vuren van de afgelopen jaren. Doorpakken en de schouders eronder. Dat betekent dus een magazine vol mooie evenementen die nu wél plaatsvonden, bekende en nieuwe locaties die weer zakelijke gasten konden ontvangen, mooie nieuwe samenwerkingen en columns die ons een kijkje achter de schermen geven.

Je leest een uitgebreid interview met Jolanda Jansen van Ahoy, er komen verschillende mooie eventcases en de leukste locaties voorbij en laat je vooral ook inspireren door het dossier over humor. Want juist met humor breng je meer lucht in complexe thema’s, kun je zaken bespreekbaar maken, een spiegel voorhouden en een stem geven aan de gedachtes die spelen. Zaken die nu het soms wat schuurt extra belangrijk zijn.Het hele Events-team wenst je veel inspiratie en leesplezier!

Lees je graag over de aanpak, de beweegreden en de verhalen van je branchegenoten? Via deze link kun je een magazine aanvragen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!