Back Back Nieuws

Nieuw pand Vos Kosher Catering & Events en Buitenpoort Catering Amsterdam feestelijk geopend

07 december 2015
Tijdens een feestelijke middag is vorige week het nieuwe pand van Vos Kosher Catering & Events en Buitenpoort Catering Amsterdam officieel geopend door de burgemeester van Amstelveen, mevrouw Mirjam van ’t Veld. Tijdens de opening konden opdrachtgevers, leveranciers, familie en vrienden letterlijk een kijkje in de nieuwe keukens van de twee partners konden nemen. 

Een jaar geleden kregen Roland en Mirjam Vos van Vos Kosher Catering & Events en Ton en Lidy Janssen van Buitenpoort Catering de sleutel van hun nieuwe gezamenlijke pand in Amstelveen. Na een jaar verbouwen is het toen lege gebouw omgebouwd tot een state-of-the-art cateringbedrijf, waarin beide bedrijven hun eigen keukens hebben.

Partners
3 jaar geleden is besloten om de krachten te bundelen en samen te gaan als partner in regio Amsterdam. Het grootste marktaandeel van Vos Kosher Catering & Events is, zoals de naam al doet vermoeden, de koshere keuken. Met de partnerschap breidt Vos haar activiteiten verder uit naar de niet-koshere markt. Voor Buitenpoort Catering, gevestigd in het oosten van het land, betekent de partnerschap een ideale manier om haar hoge kwaliteit van catering toegankelijker te maken voor de Randstad. De regio is met het duo een ‘van-alle-markten-thuis’ full-service cateraar rijker.

Fotocredits: Marc Lowenberg
Op de foto: v.l.n.r. Roland Vos, Mirjam Vos, burgmeester Mirjam van ’t Veld, Lidy Janssen enTon Janssen

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!