Nieuw en trendy: vergadercuen in museumtuinNieuw en trendy: vergadercuen in museumtuin
Back Back Nieuws

Nieuw en trendy: vergadercuen in museumtuin

06 augustus 2019

De ribben van topchef ribbens peperen saaie agendapunten

Zodra het kwik boven de 20 graden stijgt kunnen barbecueliefhebbers, die nou eenmaal ook nog moeten vergaderen, zich spoeden naar het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT). In een inspirerende groene omgeving - het terras en de binnentuin liggen pal aan het Oosterpark - heeft KIT Conferences & Events voor groepen mooie barbecuearrangementen samengesteld. Met of zonder vergadering.

Kleurrijk, iconisch en tijdloos

Genieten van de Gouden Eeuw kan nog dagelijks in het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Het karakteristieke gebouw biedt zalen met grandeur, snelle internetverbinding, comfortabel meubilair en uitzicht op het Oosterpark. Kortom; geschikt voor kleinschalige partijen, festivals, symposia en grote meerdaagse congressen inclusief verblijf in het Amsterdam Tropen Hotel. Bovendien is het extra fijn vergaderen bij het Koninklijk Instituut voor de Tropen, want een substantieel deel van de opbrengst komt ten goede aan uiteenlopende (ontwikkelings)projecten van de kennis-afdelingen van het instituut.

Zomerse barbecue

Er wordt nog  lang nagepraat over het bedrijfsevenement of de seminar wanneer dit wordt uitgebreid met een tropisch barbecuearrangement. Chefkok Hans Ribbens vertaalt in de samenstelling van de barbecue het multiculturele karakter van het Koninklijk Instituut voor de Tropen in een verrassende combinatie van smaken. Het BBQ-arrangement - dat vanaf €80 euro per person geboekt kan worden - bestaat uit een uitgebreid BBQ buffet, een Hollandse open bar (wel 4 uur lang!), meubel- en zaalverhuur. Afhankelijk van het aantal personen vindt deze BBQ plaats op het gezellige de Tropen-terras of in de mooie binnentuin van het KIT.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!