Nieuw collectief van professional congres organisatorenNieuw collectief van professional congres organisatoren
Back Back Nieuws

Nieuw collectief van professional congres organisatoren

22 mei 2017

Drie organisatoren brengen hun jarenlange ervaring en expertise bijeen in een nieuwe coöperatie 'Your Meeting Experts'. Deze nieuwe onderneming ontwerpt en organiseert aansprekende en betekenisvolle bijeenkomsten zoals nationale en internationale congressen.

Werkwijze

Your Meeting Experts heeft de voordelen van een flexibel klein bureau en de kennis, de ervaring en expertise van een groot bureau. Initiatiefnemers zijn Martijn Reinhold (ReinHolding Meetings), Odette Jansen (Odette Organiseert) en Yvonne van Oosterom (Congres4u). De coöperatie staat open voor nieuwe leden die een positieve bijdrage kunnen leveren aan de coöperatie.

Your Meeting Experts richt zich op de logistieke organisatie (Your Meeting Management), op maat gemaakte concepten (Your Meeting Design), advies (Your Meeting Consultancy) en deelnemers-registratie (Your Meeting Registration). Your Meeting Experts maakt gebruik van een innovatief software systeem die alle aspecten van een bijeenkomst omvat. Naast de online registratie biedt het systeem o.a. geïntegreerde mogelijkheden voor gepersonaliseerde uitnodigingen, congreswebsite, networking & matchmaking en evaluatie. Bedrijven, organisaties en verenigingen die de organisatie van congressen zelf verzorgen, biedt Your Meeting Experts het gebruik van professionele registratiesoftware.

Meer weten? Bezoek de website yourmeetingexperts.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!